Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gençlik Logo Tasarımı

hakan619

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ben gençlik hakkında ir logo yapacagım ama bazı motifleri nasıl yapacagımı bilmiyorum örnek olarak

Erzincan_Gen_lik_Meclisi-.jpg

acaba bu resimdeki gençlik motiflerini nasıl yapabilirim bambaşka bir logo düşünüyorum ama burda gördügünüz gençlik motiflerini yapmak için bir program varmı şimdiden ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bütün grafik programlarında bunları çizmeniz mümkün. herhangi birini kullanabilirsiniz. corel de illustrator de rahatlıkla bunları çizebilmenize imkan saglıyor.

hakan619

🌱Yeni Üye🌱
bende CorelDRAW X3 var bu programda çizebiliyormuyuz ben denedim bu şekilleri çıkaramadım corel illustrator ayrı bir programbı bu programı nerden bulabilirim. kusura bakmayın grafik tasarıma yeni giriyorum hiç bilgim yok şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Corel x4 kullanıcı olarak bu logonun pek bi zor tarafı yok.Rahatlıkla çizilebilir.Ama hangi program üzerinde iyi olduğunuzu bilmiyorum.
Size sadece logo kısmını çizdim corel x2 olarak kaydettim umarım işinize yarar.
Kolay gelsin.bu linkten indirebilirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Son düzenleme:

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Eğer çizim yapamıyorsanız bu tür simge/logo herneyse işte hazır olarakta nette mevcut.
Tabi hazır kullanmak istemiyorum diyorsanız ayrı.

hakan619

🌱Yeni Üye🌱
hazır şekillerede bakabilirim çizmeyi bilmiyorum daha doğrusu basit çizgilere benziyor ama
yukarıdaki logo gibi bi tasarım yapmayacagım aklımda bir fikir var ama bu motifleri nasıl çıkaracagımı bilmiyorum oo yüzden sorun oluyor. şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece çizim yapmayı becermekle logo çizilmez.Logo tasarımı başlı başına bir olaydır.
Sektöre veya konuya uygun konsept belirleme
Amblem oluşturma
Logotype oluşturma
Logonun her zemine uygulanabilirliği (Tabela+Işıklı tabela+hassas basılı materyaller vs)
Büyütülüp küçültüldüğünde deforme olmaması vs.
Tüm bunlar en ince detayına kadar hesaplanması gereken hususlardır.