Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gıda firmamızın kataloğunu hazırlayacak freelance grafiker aranıyor.

michelin

🌱Yeni Üye🌱
30 yıllık firmamızın tanıtım broşür ve kataloğunu hazırlayacak titiz,creatif ve disiplinli grafiker arkadaşlar aranıyor.

yaklaşık olarak 20 syfa katalog 10-14 sayfa broşür hazırlayacaktır. ilgili görseller tarafımızdan iletilecektir.

istanbul avrupa yakası ikitelli ve civarında yüzyüze görüşebileceğim arkadaşlar tercih edilecektir. firmamızın ihtiyacı olan diger görsel işleri kendisine verilecektir.

kaliteli bir çalışma istediğimiz için başvuracak arkadaşların portfolyosunu ve yukarıdaki yapılacak iki iş için fiyat teklifleri ile emre_oztepe@ezgigida.com.tr adresine mail atarak yada 0533 307 67 37 numaralı telefondan benimle iletişime geçmeleri rica olunur .

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

michelin

🌱Yeni Üye🌱
*************adresinden firmamız ve kullanacağınız metalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. müşterilerimize bu deneyim ve güveni aşılayacak , diğer rakiplerimizden ayrıldığımızı belirtecek bir katalog hazırlamamız gerekiyor. Bunun için oluşan olgu iki adet katalog hazırlamak biri pazarlama kampanyamızda yada bölgesel çalışma yaptığımızda her müşteriye bizi kısaca anlatan bir el kataloğu diğeri ise müşteriye teklif yada anlaşma aşamasında götüreceğimiz klasörlü katalog

Detayları ;

1. Klasör 24x31,5 4 lü d mekanizmalı, sıvama kapak. kapak içi cep olacak
İç sayfalar 21X29,7 4 renk lokal lak kullanılabilir. Separatör konulması gerekliliğine inanıyorsanız duruma göre kullanılabilir.

2. 20X22 katalog 12-16 sayfa 4 renk lokal lak kullanılabilir. Gerekirse cilt kapak yada telli olabilir.

Bu iki katalogunda aynı temaya sahip olması benim için önemli , sizin içinde bir kolaylık .

Tasarımınızı bitirdiğiniz zaman bize çalıştığınız formatta bir kopyasını göndereceksiniz . gerekirse sizden editoryal metin çalışmasıda isteyebilirim . tarafımızdan size kullanmanız için vereceğimiz fotoğrafların hiçbir şekilde başka mecra ya da elektronik ortamda görüntülenmemesini ve kullanılmamasını rica edeceğim.

Eğer ki bu çalışmalarda gereken başarıyı elde edersek bundan sonraki çalışmalarda da beraber devam edeceğiz .

Saygılarımla

egelican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanınız ile ilgileniyorum ancak izmirde öğrenciyim. Yüzyüze görüşmek istemişsiniz eğer bu isteğinizden vazgeçerseniz işinizi en iyi şekilde yapacağımdan emin olabilirisniz. Ben sadece türkiye ile değil yurt dışı ile de çalışıyorum.İsterseniz yerli yabancı katalog ve broşür örneklerimi size gönderebilirim. Ayrıntılı görüşmek için:
egeli.can@hotmail.com yada 506 732 62 47 - 543 572 16 16

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com

michelin

🌱Yeni Üye🌱
çalışmamız yunus öztürk isimli arkadaşımız ile anlaşılmış ve tamamlamıştır.

emekleri için teşekkür ederiz .

diğer arkadaşlara da ilgi ve alakaları için teşekkür eder hayırlı çalışmalar dileriz .

saygılarımızla ;

Ezgi Gıda