Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Girdap reklam İlk Kartvizit Çalışmam İçin Yorumlarınız

emineren

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Uzun zamandır Photoshop kullanıyordum ama arkadaşlarımın kurmak istediği şirket için bir kartvizite ihtiyacımız oldu. Onu Corel Draw'da tasarlamam gerekiyordu ancak ben yeterince bilgili değildim Corel konusunda. Derslerden, videolardan bakıp elimden geleni yaptım. Hatalarımı veya beğendiğiniz yönleri söylerseniz çok sevinirim.

WefmN.jpg

R7Xg.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

tdemirtas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Font seçimin kurumsallk dışı
Kesim paylarına göre çalışmayı unutmuşssun örneğin o logonun bir kısmı kesimde uçar

emineren

🌱Yeni Üye🌱
Font seçimin kurumsallk dışı
Kesim paylarına göre çalışmayı unutmuşssun örneğin o logonun bir kısmı kesimde uçar

Yorumunuz için teşekkürler. Logo kısmını düzelteceğim. Peki font için nasıl bir şey tercih etmeliydim? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

tdemirtas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni başlayan bir arakdaş olarak çalışmanız çok güzel. Ancak açıkçası ben titiz çalışan biri olarak o çalışmada bir umut göremiyorum.

Logo baştan ele alınması gerekir.
Logonun belli bir matematiğe sahip olması gerekir
Firmanın kurumsal font ailesinin belirlenmesi gerekir.

gibi 30. üzerinde eksik çıkartılır burada ne desem bilemedim ama daha düz fontlar kullanmanızı öneririm diyebilirim.

emineren

🌱Yeni Üye🌱
Önerileriniz için teşekküler. Kırk fırın ekmek yemeye başlıyorum hemen şimdi :D:

baruttkeremm

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.brtkrm.com
bence öncelikle kendine bir çalışma alanı belirlemelisin kart ebat ölçülerini belirle demo veya normal giyotin kesime göre ayrıca arkadaşın dediği gibi biraz promosyon hazır kartvizit çalışması gibi olmuş özelliklede sektör olarak reklam seçtiysen daha çok creative bir çizgi yakalaman gerekli benden tavsiye kahve rengi bir zemin ve pastel renkler kurumsal güzel bir font helvatica light futura light vs. gibi :)

ddenizoglu

🌱Yeni Üye🌱
Tek bir şey söylicem bu tasarımla ilgili. Baktığım anda aklıma ilk gelen şey televizyonlarda eskiden olan teletext sayfaları. Siyah üzerinde bu kadar renk ve basit font basit boyut basit logo. Bu tasarımı unutup bence logo dahil baştan başla.

reddark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.akifkorkmaz.com
Tek bir şey söylicem bu tasarımla ilgili. Baktığım anda aklıma ilk gelen şey televizyonlarda eskiden olan teletext sayfaları. Siyah üzerinde bu kadar renk ve basit font basit boyut basit logo. Bu tasarımı unutup bence logo dahil baştan başla.

Tam içimden geçenler...

Diğer yandan acizane yorumum şöyle;

84mmx52mm bir kartvizit çalışmasında 0,50mm kadar kesim payı verin ki bıçak tasarımınızı bölmesin... Diğer yandan arkaplanın siyah olması üstteki renklerle birleşince, bir de font seçimin yanlış olmasıyla curcunaya dönmüş.