Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

google site tanıtmak

cihanyasin

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bir site yaptım ama site google da aradığımda çıkmıyo yardım!!

hakanyilmazlar

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle Google arama motoruna kaydetmen lazım. Bu adımdan sonra 2-6 hafta sonra yer alır. İlk sayfalarda yer alması ise çok ayrıntılı bir konu.

kerrigan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer google'a kayıt ettirdikten sonra kendi sitenin linkini bir arkadaşının "page rank"ı yüksek bir sitesinde yayınlatabilirsen sitenin google'da gözükme süreni kısaltabilirsin.

beetlejuice

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.reklamturk.net
dostum o işin bir sürü ince ayrıntısı var ama google da göremediysen siteni sanırım kişisel bi site yaptın

onun için sana sadece şunu söyliyim
mesela A kelimesinde oynamak istiyorsan
Title, keyword ve description kodlarında A kelimesini en başta kullan ve mümkün olduu kadar az kelimeye oyna

WeBKıLaVuZu

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim siten zaten nekadarda kayıt etsen senin sayfan gerilerde yer alır zenginleştir içini

cihanyasin

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben site haritasını google gönderdim

ama anahtar kelimeleri kendim ayarlıyamıyorum.anahtar kelimeleri nereye ve nasıl yazmalıyım? yardım

cekirgebg

🌱Yeni Üye🌱
sanirim arkadas soruyu tam olarak soramamis ben anladigimi yazayim

<head> tagı websitemizin kullanıcılar tarafından gorunmeyen tagdır.. Bu tagda Web Sitemiz ile ilgili ozellikler yer almaktadır Arama motorları, Türkçe karakter seti, Tasarımcı Kimliği gibi ozellikler yer almaktadır. Bu tag'a bazı tasarımcılar kafa bolumude diyebilirler..

<head> tagı <head> ile başlar </head> ile biter..

Google gibi arama motorlarıda bu kafa bolumundeki anahtar kelimelere bakip kendi veri tabanlarına kaydederler.. Örnek vericek olursak:

<head>
<META NAME="Description" CONTENT="Sayfanızın kısa tanıtımını buraya
yapın."> Kodu sayfanın kısa tanımı yapılmak için kullanılır.

<META NAME="keywords" CONTENT="Sitenizi arama motorlarında
bulduracak siteniz ile ilgili kelimeleri buraya yazın."> Kodu sayfanın hangi kelimeleri
içerdiğini gösterir.Burası arama motorları için çok önemlidir.(Birden çok anahtar kelime varsa aralarına virgül koyarak yapabiliriz Örnek: ali,veli,cem gibi)

<META http-equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-
1254">
</head>

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Google.com/AddUrl den siteni ekledikten sonra google siteni 1-2 hafat içinde indexlemeye başlar bu süre değişkenlik gösterir.
Googleda siteninerkenden çıkması için bazı Site Ekleme sitelerine siteni kaydettirebilirsin böylelikle sitenin başka siteden link alması googleın seni indexlemesi için fazladan bir neden olur.google ın kafası çook dolu çokk :)