Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri Siteler:| Önemli Hatırlatma:Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
merhabalar. bayrampaşada oturuyorum, 10 yıllık grafik tasarım birikimim var, corel ve photoshop bilgim ultra iyi, beykent üniversitesi grafik tasarım bölümü mezunuyum. orta seviyede ingilizcem var. saygılarımla grafikator@hotmail.com cigo39@hotmail.com
Merhaba, Photoshop Corel İllustrator gözüm kapalı kullanıyorum freehandim de fena değildir. Hiç saat için tasarım yapmadım. Bu yapamayacağım anlamına gelmez. İsterseniz size CV mi degönderebilirim.
Merhaba arkadaşlar,corel drawx3 ve photoshop bilen,gerçekten programları iyi kullandığına inanan bayan grafiker arıyoruz,ilgilenen kişilerin aşağıdaki adrese cv'lerini yollamasını rica ederim.senembeg@danielklein.com.tr
Bize kesinlikle öncelikli olarak corel draw bilen biri lazım,eğer bu programların yanında corel draw da biliyorsanız senembeg@danielklein.com.tr adresine mail atmanızı rica ediyorum,iyi çlş..
Arkadaşlar ben buraya görüşmeye gittim. Gayet güzel bir ortamı var. Tahtakalenin en işlek caddesinde. Uzakdoğudan gelen karakalem çalışmalarını corel ile renklendiriyorlar. Neden işe alınmadın diye soracak olursanız ; daha önce çalıştığım işlerden ücretimi sorunlu bir şekilde aldığım için pek hoş olmayan bir şekilde ayrıldım. Bu yüzden en son ayrıldığım iş yeri dışında referans çalışma adresi gösteremedim.