Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker Olmak için Bir okul okudunuz mu?

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar

Genelde Bazı arkadaşlar okul okurlar bazıları orda burda çalışarak bir yere gelirler.

üniversite seçme zamanım geldi

Ne yapmalıyım ? öss den bir üniversiteye yerleşip 2-4 yıl okuyup öyle mi işe gireyim , yoksa bir işe girip orda çalışmaya mı başlayayyım ?

Benzer konular

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bence ilk önce oku

sonra bir işe gir bana bakma ben bu işe tabelacılıktan başladım ben başladığımda bilgisayar yoktu fırçayla yazar kalemle çizerdik devir değişti bilgisayarlar çıktı bende o çağa ayak uydurdum ve programları bilgisayarı kendi azmimle öğrendim tabi işinde istediğin kadar usta ol istediğin kadar işini iyi bil paran yoksa hiç birşeye faydası yok onun için ilk önce oku

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üniversite için çaba sarfetmek bile insana çok şey öğretiyor.Eğer gerçekten okumaya hevesiniz varsa gidin, hiç düşünmeyin bile.okul size, siz çabalamadıkça tek başına pratik vermeyecektir.Sadece teoriyi öğrenirsiniz.okul dışında öğrenmek için bolca araştırma yapar sık sık matbaaları incelemeye giderseniz ya da ajanslar vs. işte o zaman size daha çok faydası olacaktır.Kısaca bol emek vereceksiniz.Başarılar.

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Diploma şart derim başka da birşey demem.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
selamlar

Genelde Bazı arkadaşlar okul okurlar bazıları orda burda çalışarak bir yere gelirler.

üniversite seçme zamanım geldi

Ne yapmalıyım ? öss den bir üniversiteye yerleşip 2-4 yıl okuyup öyle mi işe gireyim , yoksa bir işe girip orda çalışmaya mı başlayayyım ?

Böyle bir soru gündeme geliyorsa ve rahatlıkla soruluyorsa bu mesleğe bakış acısında bir tehlike vardır.
Burada ele almanız gereken bu alandan para kazanmak bir yerde iş bulmak değil bu meslekte farklı olmak ve bir şeyler katabilmek olmalıdır.
Zaman geçtikçe ve grafiker olmak isteyenlerin sayısı arttıkça bu mesleği yapmak isteyenlerinde işi zorlaşıyor.
Sadece üniversite okumakta değil hayatı tamamıyla yaşayıp anlamanız gerekli.
böyle bir bakış açısıyla yaklaşmanız üzücü.
Üniversite sadece bir anahtardır. Okuma imkanınız varken neden bir artıyla başlamıyorsunuz bu işe .

• Beğen
Tepkiler: Nur