Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güzel resimler yapmışlar. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

muratkayik37

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar geçen gün ben bi sayfaya bakıyordum çok güzel resimler yapmışlardı. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum :( bilen birisi bana yardım edebilir mi ?

Resimler;
ImageShack Album - 14 images

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar geçen gün ben bi sayfaya bakıyordum çok güzel resimler yapmışlardı. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum :( bilen birisi bana yardım edebilir mi ?

Resimler;
ImageShack Album - 14 images

bu dediğin olay manipülasyonlarla alakalı. İnternetten hazır brushler indir renklerle oynama falan yap merak etme sende yaparsın. İnternete yaz photoshop manipülasyon dersleri diye öğrenirsin.

kasolina

🌱Yeni Üye🌱
bu dediğin olay manipülasyonlarla alakalı. İnternetten hazır brushler indir renklerle oynama falan yap merak etme sende yaparsın. İnternete yaz photoshop manipülasyon dersleri diye öğrenirsin.

arkadaşıma katılıyorum brush manipülasyon tekniği vs. :) araştırırsan yaparsın :)

muratkayik37

🌱Yeni Üye🌱

Araştırdım ama bulamadım. :(
Bide brush paketi demişssiniz onuda bulamadım :(
Onların yapımını anlatan videolar varmı.?
Photoshopla ilgili bildiğim hiç bir şey yok zaten daha yeni başladım sadece nasıl yapıldıklarını merak ettim.

Son düzenleme:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Araştırdım ama bulamadım. :(
Bide brush paketi demişssiniz onuda bulamadım :(
Onların yapımını anlatan videolar varmı.?
Photoshopla ilgili bildiğim hiç bir şey yok zaten daha yeni başladım sadece nasıl yapıldıklarını merak ettim.

Free Photoshop Brushes at Brusheezy! brushları buradan indirebilirsin.

eğer ki photoshop hakkında bilgin yoksa önce bi ana kısımları ana tasarımları öğren zaten bunlarıda yaparsın sonra.

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆

olay bu . zaten 2 , 3 kere yaptın mı öğrenirsin çok da zor bir iş değil aksine eğlenceli bence.