Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hariciden silinen dosyayı nasıl geri getirebilirim

sevdebetul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.parmakizi.com.tr
Arkadaşlar acil durum!
benim 2 saatte yüklediğim arşiv 3 dakikada nasıl silinebilir?
tüm arşivim elimdeki 1 tb lık haricimde kayıtlıydı ve mac e taktım, tanıtma işlemi çıktı karşıma onayladım 3 dakikada tüm arşivim yok oldu. nasıl kurtarabilirim? yada kurtarabilirmiyim? teknik servisler sorumu yanıtlamıyor. durum vahim :crying:

Benzer konular

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Recovery My Files isminde bir program var, ben Eski HDD içerisinde bulunan hatta yıllar önce üzerine format attığım dosyalar bile çıktı, bence bi şansını dene, siz yapamazsanız bile iyi bir bilgisayarcı bu işi çözecektir...

sevdebetul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.parmakizi.com.tr
Recovery My Files isminde bir program var, ben Eski HDD içerisinde bulunan hatta yıllar önce üzerine format attığım dosyalar bile çıktı, bence bi şansını dene, siz yapamazsanız bile iyi bir bilgisayarcı bu işi çözecektir...

programı indirdim, komutu verdim. baya oldu işleme başlayalı sanırım bir çoğunu kurtarıyo.
tekrar teşekkür ederim :)

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
programı indirdim, komutu verdim. baya oldu işleme başlayalı sanırım bir çoğunu kurtarıyo.
tekrar teşekkür ederim :)

Genelde uzun zaman alıyor ancak sonuç olarak arşivin geri gelecekse beklemeye değer diye düşünüyorum :)

AYrıca programın tam sürümü yerine deneme sürümü ile arama yapıyorsan çıkan sonuçları kaydedemiyorsun o yüzden deneme sürümü ile boşuna uğraşma derim...

Saygılar :)

sevdebetul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.parmakizi.com.tr
Genelde uzun zaman alıyor ancak sonuç olarak arşivin geri gelecekse beklemeye değer diye düşünüyorum :)

AYrıca programın tam sürümü yerine deneme sürümü ile arama yapıyorsan çıkan sonuçları kaydedemiyorsun o yüzden deneme sürümü ile boşuna uğraşma derim...

Saygılar :)

saatlerdir boşuna beklemiyorum dimi :worried: internette arattım setup dosyasını indirdim. orjn olup olmadığını nası anlicam ? :sweating:

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Büyük ihtimalle boşuna bekliyorsunuz gibi geliyor :(
Yinede bitmesine kısa bir süre kaldıysa beklemeye devam edin bi ihtimal bende yanılıyor olabilirim...

sevdebetul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.parmakizi.com.tr
boşuna beklememişim ukela arkadaşım. dosyayı kaydetmek isteyince aktivasyon istedi. akşam durdurdum, crak dosyasını sisteme kopyaladım tekrar evde başlattım taratmayı, hala tarıyo sanırım bir kaç gün sürecek :)