Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HARNUP PEKMEZİ (Etiket çalışması)

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harnup.jpg

Çalışma henüz yapım aşamasında yorumlarınızı almak istedim
Kolaylıklar...

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim sadece kovanın rengini birazcık koyulaştırırsak iyi olacak gibi çalışmanızda başarılar dilerim.

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Baskiya girmediyseniz kucuk 1-2 duzeltme yapayim ( ozellikle urunun yurt disina satilma ihtimali var ise daha fazla detaya ihtiyaciniz var; ornegin alerji uyarisi, katki maddeleri vs..)

-------------------​
1-There are no additivites or preservaties used

There are no additives or preservatives used

-------------------​

2- Carob Molasses:
Carob fruits are diligently selected from Mediterangan region sorted and bolled to extract the required sediments for the molasses.

Carob Molasses:
Carob fruits are diligently selected from Mediterranean region , sorted and boiled to extract the required sediments for the molasses.

-veya su sekildede yazabilirsiniz:
Produced from diligently selected Mediterranean region carobs and processed
without artificial colourings or flavouring.

-------------------​

The Crystalization in the molasses is not an indication of molasses baing or corrupt

Crystallization in molasses is not indication of corruption or gone-off the product.

-------------------​
Expiry date ant lot no are on the lid.

Expiry date and lot no: are on the lid.

(ilk satir/paragraf etiketin uzerindeki yazi, 2. satir yada paragraf duzeltilmis olan)

tasarim olarak ise hos ve sade duruyor , yukarida belirtildigi gibi kovanin biraz daha koyulastirilip zeminden ayrilmasi yada hafif bir golge verilmesi daha guzel olabilir,
kolay gelsin ,

Son düzenleme:

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel olarak güzel bir çalışma, sadeve hoş duruyor

. Kabaca incelicek olursak;
1. barkod yeri yok, etiket üzerinde istenir.
2. geridönüşüm, TSE gibi logoları ve varsa firmanın ISO standarları logoları eklenmesi istenilebilir.
3. Keçiboynuzu (harnup) daha kahverengi olan orj rengine getirilip daha canlı bir görünüm kazandırılabilir.
4. Harnup pekmezi yazısının üzerindeki brushlar(ışıltılar) muhtemelen klişe çekimi sırasında sorun yatarabilir mümkün olduğunca transparandan kaçmanı öneririm bu tarz şeyler için...

çalışmalarının devamı dileğiyle ellerine sağlık...

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskiya girmediyseniz kucuk 1-2 duzeltme yapayim ( ozellikle urunun yurt disina satilma ihtimali var ise daha fazla detaya ihtiyaciniz var; ornegin alerji uyarisi, katki maddeleri vs..)

-------------------​
1-There are no additivites or preservaties used

There are no additives or preservatives used

-------------------​

2- Carob Molasses:
Carob fruits are diligently selected from Mediterangan region sorted and bolled to extract the required sediments for the molasses.

Carob Molasses:
Carob fruits are diligently selected from Mediterranean region , sorted and boiled to extract the required sediments for the molasses.

-veya su sekildede yazabilirsiniz:
Produced from diligently selected Mediterranean region carobs and processed
without artificial colourings or flavouring.

-------------------​

The Crystalization in the molasses is not an indication of molasses baing or corrupt

Crystallization in molasses is not indication of corruption or gone-off the product.

-------------------​
Expiry date ant lot no are on the lid.

Expiry date and lot no: are on the lid.

(ilk satir/paragraf etiketin uzerindeki yazi, 2. satir yada paragraf duzeltilmis olan)

tasarim olarak ise hos ve sade duruyor , yukarida belirtildigi gibi kovanin biraz daha koyulastirilip zeminden ayrilmasi yada hafif bir golge verilmesi daha guzel olabilir,
kolay gelsin ,

Çok özür diliyorum ayrıntı olarak belirtmediğimden dolayı....
Üzerindeki yazıları ben başka bir harnup ambalajından aldım, sadece tasarımın sunumu için kullandım. İçerikleri ve bilgileri henüz gelmedi ve barkod ve gerekli simgeler işaretler vs. hepsi tabiki yerleştirilecek..
Emek ve zaman harcayıp yorumladığınız için çok ama çok teşekkür ederim...
Bu meslekte yeni sayılırım eleştirileriniz beni menmun edecektir.
Kolaylıklar....

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel bir çalışma, sadeve hoş duruyor

. Kabaca incelicek olursak;
1. barkod yeri yok, etiket üzerinde istenir.
2. geridönüşüm, TSE gibi logoları ve varsa firmanın ISO standarları logoları eklenmesi istenilebilir.
3. Keçiboynuzu (harnup) daha kahverengi olan orj rengine getirilip daha canlı bir görünüm kazandırılabilir.
4. Harnup pekmezi yazısının üzerindeki brushlar(ışıltılar) muhtemelen klişe çekimi sırasında sorun yatarabilir mümkün olduğunca transparandan kaçmanı öneririm bu tarz şeyler için...

çalışmalarının devamı dileğiyle ellerine sağlık...

Hemen eleştirdiğiniz noktalarda çalışıyorum çok teşekkürler..
Belirttiğim gibi barcod ve simgelerin gelmesini bekliyorumm..
Kolaylıklar ...