Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim kartvizit calismasi.

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Merhaba arkadaslar,

Hayal gücümü kullanarak yaptigim kartvizit calismasini sizlerle paylasmak istedim ve suan kendime öz kullandigim bir calisma umarim begenirsiniz....

Saygilarimla

Mehmet Harman

M9jHQ.jpg

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fena değil.
ama çok tanıdık geliyor bilginiz olsun.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız da iddalı bir şekilde diyorsunuz ki ''Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim ...''

Hayal gücünüz hali hazırda olan çalışmaları eğip bükmeklemi sınırlı? Karşınızdakileri birşeylerden anlamayan müşteriler gibi görmeyin. Burası grafikerler.net. Neredeyse tüm sektör buradan destek alıyor..Uygulamış olduğunuz 3D modelin bir stock image olduğunu hatırlatmakta fayda var..Ozaman sizin hayal gücünüz sadece al koy modeline sahip. Yada karşınızdakileri hayli saf zannetmektesiniz.

https://www.imageenvision.com/3d-graphics/green-light-bulb

Tasarımcının genel sorunları yetmiyormuş gibi, birde ego tatmin için boş işlerle uğraşmayınız. Kalın sağlıcakla..

jarahar

🌱Yeni Üye🌱
vavv foruma yeni üye oldum.Grafiker değilim ama bu uğraş için doğru yerde olduğumu bu soru ve cevaptan anladım.. :)

mostopolos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.technodijital.com
arkadaşım hayal gücünü tartışmayacam ama siyasi olarak etki altında kalmışsın.galiba.
çalışman iyi . daha yaratıcı olursan hayal gücünü üretmek için kullanırsan. daha iyi olur. kolay gelsin başarılar.

ardasevgili

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayal Gücüne hayran kaldım :)) Nasıl eğip büktün :)))

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu duruma düşmezdim açıkcası :( üzgünüm dostum iyi yakalnmışsın

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahhh şu kolaya kaçıp emek gaspçıları yok mu? :D bide demez mi? hayal gücümü kullanıp tasarladığım kartvizitim diye. doğru kartvizitinde ampul logosunu kullananlar hep hayal güçlerini kullanıyorlar ve emekleri gasp ediyorlar.

MEHMET DK sanal ortamda sözde grafiker olmuşsun ama ? :D

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ergenlik döneminde geçirilen ego tatmini çabalarına bir örnek olarak gösterilebilir bu konu. Kendini kandırmışsın yazık.

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yorum yapmaya değer mi? boşverin gitsin.... sırf bunun gibiler yüzünden artk grafik tasarımcıyım demekten çekinir oldu herkes......

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Çalışma kartvizit başlığı altında arkadaşlar, ama siz hep logo hakkında eleştiriler yapmışsınız... Kızmadım tabi sadece atladığınız bir nokta var, kartvizitte güzel hayal edilmiş...
beautiful_business_cards_1.jpg

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sabah erken kalkan grafiker oluyor demiştim kimse inanmamıştı :D

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayal mi? :)
burda yaratıcılığın olmadığı gibi sağda solda görülen bazı tasarım fikirlerinin (bkz: yandaki şeritler, pacman e ler ampul kafalar vs.) bir arada kullanılmasından başka birşey göremiyorum. üstelik çok vasat duruyor. bırakalım bazı hoş tabirleri kendimizden değilde diğerlerinden duyalım.

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Konuyu acmaz olaydim.. Uzun zamandir girmiyordum sasirdim dogrusu.. Bizim türk milleti güzel seyler yazmayi bilmez ve anca kendi iyiligini bilir.. Hayal gücü demek yapmak degil bir seyleride birbirine uydurmak demektir.. Sizde hazir malzemeyi buldunuz, isiniz gücünüz birbirinizi kötülemek!!! Güzel olmus arkadasim deseliz neyiniz kücülecek!! Kusuruma bakmayin ama sizinle paylastigima pisman olmus.. Ampul'e gelince, cok hosuma gitmisti ve kendi logom "Mehmet" e yakisiyordu kullandim.. Birisi yapmis Allah razi olsun bende satin aldim!!! Kartvizite gelince cok hosuma gitti ve hepsini bir Araya getirdim güzel bir Kartvizit oldu!!! Karviziti kendin cizdim ama gördügüm fikirle.. Buldunuz malzemeyi burda iyi yana kullanmayi ögrenin....

Ben 11 yildir tasarimla ugrasiyorum.. Calacak degilim!!! Bagzi grafikerci arkadaslardan fikir Alis verisi yapmak zorundasin ve destek olmak icin ara sira yaptiklari tasarimlari satin alacaksin.. Bende hosuma gitti satin aldim...

Son düzenleme:

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konuyu acmaz olaydim.. Uzun zamandir girmiyordum sasirdim dogrusu.. Bizim türk milleti güzel seyler yazmayi bilmez ve anca kendi iyiligini bilir.. Hayal gücü demek yapmak degil bir seyleride birbirine uydurmak demektir.. Sizde hazir malzemeyi buldunuz, isiniz gücünüz birbirinizi kötülemek!!! Güzel olmus arkadasim deseliz neyiniz kücülecek!! Kusuruma bakmayin ama sizinle paylastigima pisman olmus.. Ampul'e gelince, cok hosuma gitmisti ve kendi logom "Mehmet" e yakisiyordu kullandim.. Birisi yapmis Allah razi olsun bende satin aldim!!! Kartvizite gelince cok hosuma gitti ve hepsini bir Araya getirdim güzel bir Kartvizit oldu!!! Karviziti kendin cizdim ama gördügüm fikirle.. Buldunuz malzemeyi burda iyi yana kullanmayi ögrenin....

Ben 11 yildir tasarimla ugrasiyorum.. Calacak degilim!!! Bagzi grafikerci arkadaslardan fikir Alis verisi yapmak zorundasin ve destek olmak icin ara sira yaptiklari tasarimlari satin alacaksin.. Bende hosuma gitti satin aldim...

peki başlıkta niye hayal gücünüzü övdünüz siz sadece
bir kartvizit numunesini almış aynısını yapmışsınız ve hazır bir ampülü almış
oraya koymuşsunuz
ampülde mehmet uyuyor demişsiniz kendinizi kandırmışsınız

bence önce kılıfı hazırlayın sonra minareyi çalın
siz 270000 üyesi olan bir sitede olduğunuzu unutmayın
ve kendinizi kandırmaktan vazgeçin