Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hayalimizdeki masaüstü grafik programı

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
hangi programı kullanırsak kullanalım sürekli olarak bir şeylerin daha olmasının isteriz kullandığımız programlarda. işimiz daha çabuk görülsün, daha güzek şeyler çıksın diye. Sizden bunları yazmanızı istesem. Hayalinizdeki grafik programında hangi özelliklerin olmasının istersiniz? açılışından tutuda diğer yardımcı programlara kadar serbest hayal kürsüsünü kuralım derim.

Not: Yönetimden ricam bunu Adobe programlarının sayfalarında, 3D ve web ile ilgili progrmaların sayfalarında da görülecek şekilde linklemenizi ancak yazıları tek başlık altında toplamanızı rica edeceğim. Zira konu sadece corel kullanıcılarına hitap etmeyecek. tabi ben böyle bir şeyi nasıl yapacağımım bilmediğim için konuyu corel e ait sayfada açtım

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hayalimdeki grafik programı öyle bir program olsun ki
kulaklık gibi bir donanım yardımı ile zihnimde canlandırdığım tüm tasarımları yapsın.
Öyle bir illustrasyon a sahip olsun ki trace ettiğimde tüm bitmapleri vektörele çevirsin.
tabi 3d - 2d - bitmap - vektör özelliklerinin hepsini bir arada barındırsın, 3d işlemlerinde render eklentisi kurmadan kendi render versin. nasıl :D

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
hangi programı kullanırsak kullanalım sürekli olarak bir şeylerin daha olmasının isteriz kullandığımız programlarda. işimiz daha çabuk görülsün, daha güzek şeyler çıksın diye. Sizden bunları yazmanızı istesem. Hayalinizdeki grafik programında hangi özelliklerin olmasının istersiniz? açılışından tutuda diğer yardımcı programlara kadar serbest hayal kürsüsünü kuralım derim.

Not: Yönetimden ricam bunu Adobe programlarının sayfalarında, 3D ve web ile ilgili progrmaların sayfalarında da görülecek şekilde linklemenizi ancak yazıları tek başlık altında toplamanızı rica edeceğim. Zira konu sadece corel kullanıcılarına hitap etmeyecek. tabi ben böyle bir şeyi nasıl yapacağımım bilmediğim için konuyu corel e ait sayfada açtım

konu yeriniz sizinde bildiğiniz üzere yanlış
https://www.grafikerler.net/reklam-sektoru-f238.htmlsoldaki üyelik bilgilerinizin altında sarı bir üçgen buton var, "moderatöre bildir butonu" tıklayarak moderatöre konunuzun taşınmasını rica edebilirsiniz...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
hayalimdeki grafik programı öyle bir program olsun ki
kulaklık gibi bir donanım yardımı ile zihnimde canlandırdığım tüm tasarımları yapsın.
Öyle bir illustrasyon a sahip olsun ki trace ettiğimde tüm bitmapleri vektörele çevirsin.
tabi 3d - 2d - bitmap - vektör özelliklerinin hepsini bir arada barındırsın, 3d işlemlerinde render eklentisi kurmadan kendi render versin. nasıl :D

Arif :) başka boyutlarda gördüm seni... :D
en iyisi ben tasarım işim olduğunda cepten ulaşarak anlatayım sende bir kurgularsın :)
bu kadarda torpil geçersin herhalde...

işin şakası bir yana belki ileri ki 30 sene de bu tarz şeyler hayal olmasa gerek?
çünkü bundan 21 sene önce ne printer nede bilgisayar ortalığı sarmadan önce kullanılan bir teknoloji mamülü vardı adıyla sanıyla "letraset"....
yarı şeffaf bir kağıt üzerinde , çeşitli fontlarda harfler ve rakamlar bulunur, siz bunları istediğiniz yüzeye doğru getirip hafifçe bastırarak oraya yapışmasını sağlayarak kolaj gibi yazı yazardınız. hem pahalı hemde zahmetli bir tasarımcılık yapılırdı, bugün ise gelinen nokta ortada....

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok o kadarda uçuk şeyler değil. hayal kurarken bile ayaklarımızı yerden kesmeyelim derim. gerçekleştirilebilir hayyaler olsun. programcının biri ben bunun yapabilirm dediğinde ortaya bir ürün çıkarabileceği türden yaklaşımlar. mesela bul değiştir kısmı çok gelişmiş olsun dersin sonra gelişmeden kastının n eolduğunu açıklarsın. gibi.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yok o kadarda uçuk şeyler değil. hayal kurarken bile ayaklarımızı yerden kesmeyelim derim. gerçekleştirilebilir hayyaler olsun. programcının biri ben bunun yapabilirm dediğinde ortaya bir ürün çıkarabileceği türden yaklaşımlar. mesela bul değiştir kısmı çok gelişmiş olsun dersin sonra gelişmeden kastının n eolduğunu açıklarsın. gibi.

Programcının birisi bu programların 10 da 1 ini bile yapamaz ki. Anca 10 seneye yapar:) zaten o yapana kadar başka şirket onu çoktan yapar.

Neden mi böyle
programların help menüsündeki about. . . . . yazan yere tıkladığınızda karşınıza çıkan yaklaşık 50 kadar programcı olduğu için. Bir kişi yazamaz yapamaz yapsa da yapana kadar çoktan eskir.

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla istedğim özellikleri söliyim kendiisi hazırlasın ve bassın bukadar :D:D