hangi programı kullanırsak kullanalım sürekli olarak bir şeylerin daha olmasının isteriz kullandığımız programlarda. işimiz daha çabuk görülsün, daha güzek şeyler çıksın diye. Sizden bunları yazmanızı istesem. Hayalinizdeki grafik programında hangi özelliklerin olmasının istersiniz? açılışından tutuda diğer yardımcı programlara kadar serbest hayal kürsüsünü kuralım derim.
Not: Yönetimden ricam bunu Adobe programlarının sayfalarında, 3D ve web ile ilgili progrmaların sayfalarında da görülecek şekilde linklemenizi ancak yazıları tek başlık altında toplamanızı rica edeceğim. Zira konu sadece corel kullanıcılarına hitap etmeyecek. tabi ben böyle bir şeyi nasıl yapacağımım bilmediğim için konuyu corel e ait sayfada açtım
Not: Yönetimden ricam bunu Adobe programlarının sayfalarında, 3D ve web ile ilgili progrmaların sayfalarında da görülecek şekilde linklemenizi ancak yazıları tek başlık altında toplamanızı rica edeceğim. Zira konu sadece corel kullanıcılarına hitap etmeyecek. tabi ben böyle bir şeyi nasıl yapacağımım bilmediğim için konuyu corel e ait sayfada açtım