Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Helen'i Devirmek Kapak Tasarımı

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kendim yazmakta olduğum roman için kapak.

Not: Henüz 13 yaşındayım ve bunu photoshop'la yapmadım kullanmayı bilmiyorum photoshopu.

Bu arada en üstteki yazı olmadı biliyorum. :D

13790838955270019756.png

Benzer konular Forum Tarih
S Graficafe 1 2K

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle 13 yaşında bir roman yazmaya kalkışacak cesaretin olduğu için tebrik ederim.
Eminimki yeteneğinde vardır.
Ama eğer bir gün bu romanı bastırmayı düşünüyorsan kapak işini de bu konuda yetenekli insanlara yaptırmalısın.
Bu yaşta yaptığın kapak tasarımı içinse pek eleştiriye gerek yok. Bir deneme diyelim geçelim...

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Yeteneğim var mı bilmiyorum. Ancak herkes çok güzel yazıyorsun diyor. İstersen sana da göstereyim.

O kadar kötü müydü abi ya? :D Diğer kapaklar da var ancak o romanları yarım bıraktım. Ancak bunda kararlıyım.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
13 yaşında olup yaşıtlarından farklı alanlarda kendi gelişimin adına mantıklı tercihlerde olduğun için seni kutluyorum...
Erkal Bey'e katılıyorum..Bu çalışmayı bir deneme olarak düşün..Çünkü Türkçe'yi de doğru kullanmalısın..Helen'i..şeklinde mesela ;) Devam et..Başarılı olacağından şüphem yok ;)

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Sağol. Daha önce yaptığım bir şeyide ekleyeceğim.

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Ufaklık, 13 yaşındaki bir çocuğun romanını kimse basmaz. Ben 18 yaşında olduğum halde yayınevlerine kabul ettirememiştim. Yazmayı bırakıp önce okumalısın, okuyarak, kendini geliştirdikten sonra ancak yazabilirsin. Kitap yazan binlerce insan içinden sadece bir kaç kişi başaracak. Benim kitap bastırdığım yayınevinde 3 sene içinde 500 kişi kitap bastı ama bu kitapların %99 u satılmadığı gerekçesiyle iade edildi. Sadece bir kaç tanesi tuttu. Bence büyük hayaller kurup psikolojini bozma. Herkes kapak yapar ama kimse kapak için kitap almaz. Ben hala bastırıyorum ama çevrem var diye tek tük satıyorum. YAZAR OLMAK KOLAY İŞ DEĞİL, KENDİNİ BÜYÜK HAYALLERE KAPTIRIRKEN DİKKAT ET PSİKOLOJİN BOZULMASIN.

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Psikolojim bozulmaz. En başta eğer basarlarsa 50 tane basarım. Tutarsa daha fazla. Tutmazsa bir dahaki bahara deyip fazla üzülmem.

Bu arada ufaklık diye hitap etmesen daha iyi olacak.

Fiyat işi ne kadardır peki? Mesela 300 sayfalık bir kitap kaç liraya basılır?

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazılarından küçük bölümler paylaşsan bizimle, en azından görme fırsatımız olsa. ne yalan söyleyeyim ben merat ettim :)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
graficafe sanırım ama sen yinede bi araştır :)

ysnoksuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bannerci.net
Öncelikle tebrik ederim. Türkiye'de bu yaşta kitap yazabilme olgunluğuna sahip olmak çok önemli bir özellik. Kitabını merak ediyorum. Küçük birşeyler yollarsan memnun olurum.
Bence yeteneğin hangisine daha fazla onu keşfet önce. Yani iyi bir yazar potansiyelimi var yada iyi bir tasarımcı mı_? Maalesef genelde bu konuda yanılırız herşeye yeteneğimiz var gibi hissedip herşeyden az az bilir yapar ama uzmanlaşamayız. Eğer asıl yeteneğin yazarlıksa yazmaya devam et. Çizme işlerini başkalarına bırak.
Burada sen yazmana devam et kapaklarını ben hazırlarım.:d

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili kardeşim. E posta adresini verirsen seninle iletişime geçebilirim. Ayrıca kapak yaparsan da çok mutlu olurum. Lütfen e-postanı bana ulaştır.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
13 yaşında olup, bu şekilde uğraşı içinde olmak bilmek bile, başarının önemli bir kısmı.:)
Okuduğum kadarıyla bazı kişilerde yaş ile ilgili bir ön yargı oluşmuş..
Hatta bazı arkadaşlar ufaklık diyerek moral bozma girişiminde bulunmuş..
Burada yapıcı eleştiri yerini almalıydı, yıkıcılardan çok..

Neyse demek istediğim..Önemli olan istemek ve bu doğrultuda kendini geliştirmek.
Yaş tamam bir gösterge olabilir ama bazen de olmayabiliyor.

Bir tane örnek veriyim:
Profesör Doktor Oktay Sinanoğlu; dünyanın en genç yaşta profesör olmuş kişisi ve Nobel adayı.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.
Kolay gelsin..
İyi çalışmalar.

Salihano

🌱Yeni Üye🌱
Her şeyden önce çok sağolun. Bu ikinci ciddi projem ilki olmamıştı ancak bu kesinlikle olacak. Yayınlamasalar bile de projemi tamamlamayı düşünüyorum.