Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herhangi bir zemine yazılan yazıyı kopyalama

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkaplan beyaz değil transparan. Arkaplan şu an için beyaz olduğundan beyaz görünüyor kırmızı bir zemine yerleştirirsen kırmızı olur ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Videoda transparan, kaydederken hatalı kaydediyorsun demekki. Tiff seçeneğini dene altta Save Transperency gibi bir seçenek olması lazım onu seç o şekilde kaydet sorun olmaması gerekir ...
Örnek:

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
YANİ ARKA PLAN AYNI ŞEKİL KALIYOR SADECE YAZIYI ALAMIYORUZ ÖRNEK YAPTIM BAK MERHABA YAZISI ÖRNEGİNDE OLDUGU GİBİ ARKA PLAN SİYAH MESELA ONU YOK EDEMİYORUZ

video küçük anlayamadım ki ? ben şöle yapıyorum çiz resmi açıyorum sonra yeni bir çalışma sayfası açıp ona yazıyı yazıyorum sonra mask yapıyorum yazı oluyor kaydederken snein dediğin gibi transparan secenegi görmedim sadece yeni çalışma sayfası açarkan arka plan transptant seçenegi var

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
.tiff seçeneğinde dosya ismini yazıp kaydet dedikten sonra çıkan seçeneklerde var

Başka bir şekil de Save For Web seçeneğiyle .png olarak kaydedersin her iki şekilde de olur ...

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam halletimmm :)) çok sağol ama öteki konumdakini konuyuda okursan sevinirim ben saedece renk tonlarını almak istiyorum

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
.tiff seçeneğinde dosya ismini yazıp kaydet dedikten sonra çıkan seçeneklerde var

Başka bir şekil de Save For Web seçeneğiyle .png olarak kaydedersin her iki şekilde de olur ...

ben baştan yazı yazdıgım sayfayı seçerken tranparant yaptım oldu:)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok şükür :D ... Ellerine sağlık bu arada ...