Hiz Limitini Kesmek Icin Yeni Yontem alinti
N N/A4 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 753 Tepkime puanı 28 1 May 2008 #1 Hiz Limitini Kesmek Icin Yeni Yontem alinti
K koserim 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 11 1 May 2008 #2 Gerçi Hız Yapmayı Sevmem Ama İyi Bir Yöntem
N N/A6 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 Şub 2008 Mesajlar 386 Tepkime puanı 25 1 May 2008 #3 Bizim türkiyede bunların gerçeği var oda bişimi
N N/A4 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 753 Tepkime puanı 28 1 May 2008 #4 xblack' Alıntı: Bizim türkiyede bunların gerçeği var oda bişimi Genişletmek için tıkla ... hakaten dogru.birde sunu dusundum.bunlari goren sofor direksiyon kirmazmi aniden.kazaya sebebiyet vermesin
xblack' Alıntı: Bizim türkiyede bunların gerçeği var oda bişimi Genişletmek için tıkla ... hakaten dogru.birde sunu dusundum.bunlari goren sofor direksiyon kirmazmi aniden.kazaya sebebiyet vermesin
N N/A2 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Mar 2008 Mesajlar 667 Tepkime puanı 24 1 May 2008 #5 st_anger_07' Alıntı: hakaten dogru.birde sunu dusundum.bunlari goren sofor direksiyon kirmazmi aniden.kazaya sebebiyet vermesin Genişletmek için tıkla ... yok bizde çukurlardan dolayı kaza olmuyo. çukurdan dolayı direksiyon kırıpta kaza yapana rastlanmamıştır. bizde çukuru gören gaza basıyo çukurun üstünden atlarım nasıl olsa diye. sonuç aşırı hızdan mevtaaa
st_anger_07' Alıntı: hakaten dogru.birde sunu dusundum.bunlari goren sofor direksiyon kirmazmi aniden.kazaya sebebiyet vermesin Genişletmek için tıkla ... yok bizde çukurlardan dolayı kaza olmuyo. çukurdan dolayı direksiyon kırıpta kaza yapana rastlanmamıştır. bizde çukuru gören gaza basıyo çukurun üstünden atlarım nasıl olsa diye. sonuç aşırı hızdan mevtaaa
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 1 May 2008 #6 peki o zaman bana niye kızıyor ya.....Malihum her yer çukur. güya çok yavaş gidiyormuşum