Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk etiket çalışmam (MEYSU)

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel'i öğrenmeye henüz çok yeni başladım ve meysu etiket çalışması yapmamızı istedi hocamız eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum bana faydalı olması için

asıl aslı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışmaya göre gayet iyi yalnız elma resmi bulanık onu değiştirirsen daha iyi olur emeğine sağlık

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gülsan gıda gibi bir firma için rakiplerine göre çok basit kalmış bir çalışma. diğer firmaların çalışmalarını incelemende fayda var.

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet elmanın bulanık olduğunun farkındayım ben hata yaptım hemen düzeltirim teşekkürler

diğer frmalarında inceliycem tabiki ama zaten şuanda gülsan'ın rakileriyle yarışıcak seviyede olmadıgımın farkındayım çok yeni çalışmalarım umarım sizlerdende öğreneceyim şeyler olucaktır teşekkrler

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon. "corel'i öğrenmeye henüz çok yeni başladım ve meysu etiket çalışması yapmamızı istedi hocamız" kısmını okumamışım.

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önemli deyil sadece yorumlarınız için özellikle belirttim henüz 3 saatlik bir eğitim aldım ve sadece coralde yapmamız istendi buyüzden çok iyi olmadığının farkındayım ama çok iyi olucak zamanla diye umuyorum teşekkürler yorumun için

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence gayet güzel, başarılar dilerim

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim :smile:

sh3yth4n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni baslayan birisi icin fena degil. arkadaslarında dedigi gibi elma biraz bulanık duruyo. piktogramları duzelt sitede Nüket hanımın yayınladıgı piktogramlar mevcut onları kullanabilirsin "net: 1L e" yazısında e piktogramı normal e harfinden biraz farklı onunda piktogramı var onuda degistir. basarilar dilerim

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet onlarda sadece şimdilik görebilmek için resimlerden alınmıştı bulamamıştım kurstayken teşekkür ederim

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önerilerinizi göz önünde bulundurarak tekrar çalıştım üzerinde :sweating:

fikri

🌱Yeni Üye🌱
zemin renginin farklı kullanılması kanaatindeyim, meysu logosu markaya göre çok hafif olmuş ama yeni başlamış biri için güzel başarılar

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zaten söylenecek her şeyi arkadaşlar yazmışlar.Yeni başlayan birisi için tabii iyi bir çalışma...Hocamız ödev verdi demişsiniz üniversitemi kursmu?Başarılar....

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Teknik acıdan temiz görünen bir çalışma fakat ambalaj olma özeliklerine doğru yol almalı. Ben bir katalog sayfası görüyor gibiyim...
Piyasada nekadar toz içecek ambalji var ise satın alıp, bu çalişma ile birlikte önünüze koyunız, ne hissedeceksiniz acaba?

Son düzenleme:

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır serkoy özel bir kursa gidiyorum.ama tabiki 4 ay çok yetersiz benim için henüz öğrenmem gereken çok şey var buyüzden üniversiteye hazırlanıyorum artık.çünkü bu seviyeyle grafik tasarımcıyım diyemem sadece grafik tasarım öğrencisiyim diyebilirim teşekkürler.

nükhet hanım haklısınız ambalaj olabilirmi denmeli ama bu toz içecek için deyil 1lt'lik cam şişeler düşünülerek tasarlandı ve dediyim gibi bir kursa gidiyorum ölçüleride kurs hocamız verdi.tavsiyeniz için teşekkürler

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden mişmişli konuşuyorsunuz anlayamadım :anlamadim: keşke verseymiş ama vermemiş..

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Bu ölçü ambalaj çalışması için oldukça düz. Sizlerin öğrenmesi için olası bir ambalaj daha iyi olurdu. Meyva suyuda buna çok uygun...Konu, proğramı öğretmekse sorun yok. Fakat konu proğramla birlikte ambalaj tasarımını öğretmekse, ambalaj tasarımına dair öğretici unsur yok. (mışmış'in açıklamasıdır)
(eleştirim size değil kurs hocanızadır... okurmu bilmem)

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bukonuda haklısınız benimde büyük eleştirim oldu kurs hocama sadece coreli öğretmek için gelmişti ve corelin birkaç komutunu öğretti bitirdi programı buyüzden bende tepkiliyim aslında.
açıkladığınız için teşekkür ederim yoksa sizi yanlış anlamama neden olucaktı ve bunu hiç istemem forumda henüz yeniyim ama sizi çok takip ediyorum çalışmalarınızı,paylaştıklarınızı herşey için teşekkürler