Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk flashı ögrendigim zamanlardan :)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
https://img263.imageshack.us/my.php?image=yaplacaker8.swf
my.php

Moderatör tarafında düzenlendi:

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bakmak istiyorum ama bir türlü verdiğin link açılmıyor efsunlu kızz

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
baglantın yavas olabilirmi linkte bir sorun görünmüyor

Berdan

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışma için güzel olmuş :)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
tsk ederim ilk degil ikinci yada üçünçü çalısmamdı :)

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzelmiş , denizatını içinemi çekiyor :)

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bağlantı gayet hızlı fakat açamadım..yani ben linke tıklıyorum sayfa açılıyor ama çalışmayı göremiyorum farklı bişey mi yapmak gerekiyor acaba bilmiyorum ki...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
linke tıklaman yeterli neden göremedigi bende bilmiyorum dosya swf dosyası acaba onla alakalı olabilrmi ?

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
link değilde çalışmanın bizzat kendisini koysan sanırım daha kolay olacak bizim açımızdan çünki ben hala göremedim belki benim gibi merak edipte başka göremeyenlerde vardır...teşekkürler efsunlu kızz

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
link değilde çalışmanın bizzat kendisini koysan sanırım daha kolay olacak bizim açımızdan çünki ben hala göremedim belki benim gibi merak edipte başka göremeyenlerde vardır...teşekkürler efsunlu kızz

calısmanın kendisini ancak rapishareden yükleye bilirim onada herkes vakit ayırıp yüklenmesini beklemez bu arada baska arkadaslar görebiliyorken siz nasıl göremiyorsunuz anlayamadım yinede tsk ederim iiginizden

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acemi biri için fena diil tek mi yaptın yardım mı aldın.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ayh çok güzel :)ben de çok istiyorum çizgi film tarzı şeyler yapmayı flash bilmiyorum toon boom adlı bir program var onla uğraşıyorum ama flash daha mı iyi acaba

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayh çok güzel :)ben de çok istiyorum çizgi film tarzı şeyler yapmayı flash bilmiyorum toon boom adlı bir program var onla uğraşıyorum ama flash daha mı iyi acaba

bana sorarsa üc boyutlu bir program ögren cok daha eglenceli olur flash kolaydır iki boyutlu oldugu icin yapacagın animasyonlar sınırlı kalıyor tsk ederim yorumun icin

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
3d max a da daldım bir ara z brush da modelledim 3d max da iskelet çizdim 41546 saatte.hareket ettirmeyi ne sen sor ne ben söyleyeyim çok uğraşmak lazım ve çok sabırsızım ama flash da bi plugin varmış diye duydum çizimine iskelet çizip istediğin gibi hareket ettirebiliyormuşsun flash hiç bilmiyorum ama kurmayı düşünüyorum yapabilir miyim acaba diye yoksa 3d programlar aşırı zor

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
3d max a da daldım bir ara z brush da modelledim 3d max da iskelet çizdim 41546 saatte.hareket ettirmeyi ne sen sor ne ben söyleyeyim çok uğraşmak lazım ve çok sabırsızım ama flash da bi plugin varmış diye duydum çizimine iskelet çizip istediğin gibi hareket ettirebiliyormuşsun flash hiç bilmiyorum ama kurmayı düşünüyorum yapabilir miyim acaba diye yoksa 3d programlar aşırı zor

bence kolaylıkla yaparsın flash kolay bir programdır üc boyutlu programlar gibi zorlanmazsın istedigin zaman elimden geldigince yardım etmeye calsıırımn :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Aslı abla ortaya güsel birşeyler çıkarmak istiyorsanız flash size fazlasıyla yararlı olacaktır.Animasyon yapmak kolaydır.Fakat grafikerlik deki gibi iyi birşeyler çıkartmak hayal gücü gerektirir.Bir hareketi birden fazla yolla yapabilme we şekillendirme -çizme imkanızın oluyor.Diğer programlarda yapabilecek şeyler sınırlıdır.Fakat flashta graifk çiziminizi yaratıp hareketlendirmek sizin elinizde o yüzden ben flashı tawsiye ederim :)

Animasyona gelince ilk çalışmaya göre fena değil.Çalışmaya dewam :)emeğinize sağlık.