Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Kurumsal Kimlik Çalışmam - Green Cycle

BaranK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk Kurumsal Kimlik Çalışmamı Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Umarım Beğenirsiniz :)

1n0h.png

Benzer konular

BaranK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak sade ve güzel bir çalışma...

web adresleri ve logo kenara fazla yaklaşmış, özellikle logo...

kesimde ciddi sıkıntı çıkar. metinler şişirme hariç en az 5mm içeride olmalıdır.

detaylı inceleyiniz, burada yardımcı konular bulacaksınız; https://www.grafikerler.net/grafik-tasarima-yeni-baslayanlar-t25400.html

Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Fakat bu eskiden yaptığım bir çalışmaydı ve artık tüm baskı ayrıntılarını ve nasıl yapmam gerektiğimi biliyorum. Yinede çok teşekkür ederim :)

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim..

haiti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma profesyonel tebrikler başarılar.

sinem ciner

🌱Yeni Üye🌱
slm bende iyi bir grafiker olmak için uğraşıyorum bu işi gerçekten bilen insanlardan yardım bekliyorum iyi br grafiker olmak için nerden başlamak gerekiyor?

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
slm bende iyi bir grafiker olmak için uğraşıyorum bu işi gerçekten bilen insanlardan yardım bekliyorum iyi br grafiker olmak için nerden başlamak gerekiyor?

Öncelikle uygun bi katogorinin altında kendinize bu mevzuyla ilgili bir konu açarak başlayabilirsiniz.. Ardından Yukardaki arama bölümünden sizin sordugunuz bu soru gibi örnek teşkil eden çok konu var onları arayıp bulup okuyarakta başlayabilirsiniz...

help me

🌱Yeni Üye🌱
ilk kurumsal kimlik çalışmamı hatırladım da, bu çalışma çokk profesyonell :) tebrik ederim..

sinem ciner

🌱Yeni Üye🌱
Çok telşekkür ederim önerileriniz için sizi dikkate kesinlikle alcam ve şimdiden başladım bile iyi çalışmalar:)))

masreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence antetlide fona attığın logo uzantısı boğmuş. Onu biraz daha küçültüp daha silik hale hatirirsen daha kullanışlı olacaktır.

smartdark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
parlak bir yeşil daha çok yakışacak. yani opacity ayarıyla değil ton ayarıyla oynayın bence.