Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logom ya tamam yada devam

Karakanat

🌱Yeni Üye🌱
logobosphorus.jpg
ilk logomu yaptım yorumlarınıza göre ya bırakır giderim yada devam ederim

Son düzenleme:

Benzer konular

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo görünmüyo kardeşim

Karakanat

🌱Yeni Üye🌱
farkındayı resim yüklerken sürekli hata msj alıyorum uğraşıyorum hala özür dilerim

sorun düzeltildi...

Son düzenleme:

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışman güzel olmuş kardeşim devam edebilirsin :) köprüyü birazdaha belirgin yaparsan daha hoş olacağı kanaatindeyim.

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya bırakır gidersin yada devam edersin. :emo1:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu resti logoyu yaptığı firma yada şahısa çekersen daha etkili olacağı kanaatindeyim :)

Karakanat

🌱Yeni Üye🌱
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
sanırım yola devam teşekkürler

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet çok daha belirgin olmuş

gvdfl

🌱Yeni Üye🌱
Grafik azimdir zaten.İl logonda ya tamam ya devam diyorsan bence uğraşma bırak gitsin...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Grafik azimdir zaten.İl logonda ya tamam ya devam diyorsan bence uğraşma bırak gitsin...

Bende bunu söylemek için girmiştim ,sağolsun arkadaş hislerimi aktarmış.Bencede böyle bi soru soruyosan, hemde ilk işinde , hiç uğraşma takıl kafana göre hayatını yaşa :party:

Karakanat

🌱Yeni Üye🌱
Değerli yorumlarınız için çok teşşekkür ederim. Ancak sizden ayrıştığım bir nokta var. Şöyleki;

Eğer kabiliyet varsa azim ve çalışma her engeli aşar ancak bu tür işlerde yetenek ve kabiliyet yoksa çalışma sizi bir yere kadar taşır zira hayalgücü ve yepyeni şeyler üretebilmek çalışarak oluşacak nitelikler olmadığı kanaatindeyim. Nasılki 20 li yaşlarında yeteneksiz bir gence al topu çok çalış ve futbolcu ol demek çok fazla anlam ifade etmez (vasatın üstüne çıkamayacağı açıktır) bu işinde çok çalışmaktan ziyade var olan yeteneklerle iniltili olduğunu düşünüyorum.. vs vs

Hasan Bey dikkatinize teşekkürler..Aslında orda drop yok sadece basit bir hata çerçeveyi kaldırmayı unutmuşum düzeltilmişti aslında:)

Saygılar...

pfdundar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk logoya göre gayet başarılı. Çalışarak ilerleticeksin, çok kötü bile olsan hiçbir zaman bırakma...

pfdundar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli yorumlarınız için çok teşşekkür ederim. Ancak sizden ayrıştığım bir nokta var. Şöyleki;

Eğer kabiliyet varsa azim ve çalışma her engeli aşar ancak bu tür işlerde yetenek ve kabiliyet yoksa çalışma sizi bir yere kadar taşır zira hayalgücü ve yepyeni şeyler üretebilmek çalışarak oluşacak nitelikler olmadığı kanaatindeyim. Nasılki 20 li yaşlarında yeteneksiz bir gence al topu çok çalış ve futbolcu ol demek çok fazla anlam ifade etmez (vasatın üstüne çıkamayacağı açıktır) bu işinde çok çalışmaktan ziyade var olan yeteneklerle iniltili olduğunu düşünüyorum.. vs vs

Hasan Bey dikkatinize teşekkürler..Aslında orda drop yok sadece basit bir hata çerçeveyi kaldırmayı unutmuşum düzeltilmişti aslında:)

Saygılar...

Ben bu görüşe pek katılmıyorum açıkçası. Yetenek ya vardır ya da yoktur doğru fakat yetenek çok noktasal bir şeydir. Yeteneğin varsa çalışmadan bir hiçsin. Ve hayalgücü bir yetenek değildir. Hayalgücü herkeste vardır. Çizim bir yetenektir ve çalışarak ilerletebilirsin. Ben böyle düşünüyorum.

Karakanat

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu görüşe pek katılmıyorum açıkçası. Yetenek ya vardır ya da yoktur doğru fakat yetenek çok noktasal bir şeydir. Yeteneğin varsa çalışmadan bir hiçsin. Ve hayalgücü bir yetenek değildir. Hayalgücü herkeste vardır. Çizim bir yetenektir ve çalışarak ilerletebilirsin. Ben böyle düşünüyorum.

Kesinlikle çalışma noktasında hemfikiriz. Çalışmadan asla olmaz (ip mermer hikayesi malumdur). Ben o noktayı sabit kabul ederek söyledim zaten.

Saygılar dostum.