Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Logom :))

ssnql

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.prokip.com
Merhaba arkadaşlar...
Okuduğum okulun logosunu yapmamı istediler. Birkaç haftadır Illustrator kullanıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...

fvJ27.jpg

Benzer konular

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline emeğine sağlık fakat bana çok basit geldi sanki birşeyler eksik gibi.Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.Ben de acemi sayılırım.:)

ssnql

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.prokip.com
Eline emeğine sağlık fakat bana çok basit geldi sanki birşeyler eksik gibi.Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.Ben de acemi sayılırım.:)

Bir şeyler eksik derken ? :)) Sanırım renklerden bahsediyorsunuz. Okulum benden tam olarak şunu yap diye bir istekte bulunmadı bende tek renk yaptım okulun değiştirmek istediği kısımları değiştirip tekrar atarım. Yorum için teşekkürler :)))

ByChief

🌱Yeni Üye🌱
ilk logo olarak bakarsak güzel olmuş :) değişik fikirlerle daha da güzelleşirebilirsin :) emeğine sağlık

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir şeyler eksik derken ? :)) Sanırım renklerden bahsediyorsunuz. Okulum benden tam olarak şunu yap diye bir istekte bulunmadı bende tek renk yaptım okulun değiştirmek istediği kısımları değiştirip tekrar atarım. Yorum için teşekkürler :)))

Biraz düşünün daha iyi şeyler yapabilirsiniz.Yani Melek ismi geçiyor diye kanat koymanıza gerek yok.Mesela okulunuzda bölümleri temsil eden tabi bunu mizahi bir şekilde anlatan bir logo yapabilirsiniz.Bu benim görüşüm yine de uğraşmışsınız.Emeğe saygı.:)

ssnql

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.prokip.com
Biraz düşünün daha iyi şeyler yapabilirsiniz.Yani Melek ismi geçiyor diye kanat koymanıza gerek yok.Mesela okulunuzda bölümleri temsil eden tabi bunu mizahi bir şekilde anlatan bir logo yapabilirsiniz.Bu benim görüşüm yine de uğraşmışsınız.Emeğe saygı.:)

söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler :)

grtsrm

🌱Yeni Üye🌱
Olmamış Çünkü,Logo Kurumları Temsil Eden Bir Markadır. Bu Sadece Kreşe Yada Anaokuluna Yakışacak Bir Logo Olmuş Eğitim Ve Öğretim Kurumunu Temsil Eden Hiçbir Materyal Kullanmamışsın Umarım Diğer Çalışmalarında Yapmış Olduğun Çalışmanın Hangi Sektöre Ait Olduğunu Bulabilirsin. İlk Logon Olsa Bile Profesyonel İşler Çıkarman Dileğiyle...

captanbaron

🌱Yeni Üye🌱
çok ama çok yetersiz bir çalışma olmuş, bi örnek veriyim resimdekide benim okuluma yaptıgım çalışmam ve müdür kabul etti ;)
GOtM4.jpg.html