Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Nü çalişma denemesi

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk kez nü çalişiyorum yarısına kadar yaptım devamında kelebek yada kus kanadı ekleyip alt kısmı da tamamlayip bi kompozisyon olusturmayi planliyorum şimdilik yarısını görebileceksiniz :D

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
suratı çok erkeksi duruyor üzerinde dahada uğraşmalısın

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
cengiz669'in söylediğine ek olarak ellerindeki belirgin damarlar hiç hoş durmuyor yapmasamıydınız acaba? son olarakta göğüsün etrafına koyduğunuz koyu kontur sanki gögüs sonradan eklenmiş havası vermiş..Naçizane fikirlerim, dışardan bakan biri olarak gördüklerim:) Başarılar..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
vücutta ki başarıyı yüzde de sağlasaydınız süper olurdu kafa sanki monte gibi olmuş ama yine de başarılı eline sağlık

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
İllüstrasyon hakkında çok fazla bilgim olmasada sadece merakımı soracağım. eğer yanlışsa kusura bakmayın :)

22355018.jpg
32723192.jpg

İki el arasındaki fark neden bu kadar fazla ?

79210194.jpg

Kol altındaki oyukluk neden bu kadar fazla ?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarındaki detaylandırmada yeteneklisin.
Tebrik ederim ancak zamana karşı bir zaafın var sanırım belli noktalarda yapabilceğiniz bölümleri ! fazla yormadan geçmiş gibisin.
Genel baktığımda orta yaşlı cansız vitrin mankenlerini anımsattı birden.
Bitmiş halini görmek isterim. Eline sağlık Zirzoop.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Vücudu başarılı olmuş ,yüz kısmı söylendiği gibi erkeksi duruyor,yüzde ayrıntı makyaj ve kirpiklerle bu düzeltilebilir,el kısmındada parmakların duruşunda anotomi bozukluğu var eldeki kemik parmak ayrımından yukarıdadır,aşağıda olması parmağıda kısa göstermiş,işaret parmağındaki tırnakta bir sorun var sanki.Emeğinize sağlık bitince eminim güzel bir çalışma çıkıcaktır :) Çalışmanız tabletlemi mauslamı çalışıldı ?
n1aykutm.jpg

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
cızımın zaten kalıtenı ve yetenegını gosterıyor ama bende genel yorumlara katımadan gecemeyeceğim yuzu cok erkeksı ve ellerınde abartı var ıkı elı arasında ucurum fark var bunları halledersen bu halı bıle yanı sana gore bıtmemış olan bu çalışman ble cok basarılı olacaktır emeğine sağlık

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tesekkürediyorum yorumlarınız beni aydınlatti nereleri düzeltmem gerektiğini birdaha görmüş oldum öncelikle :),

En çok uğraştiğim yerlerden biri elleri oldu aslinda biri çok kaba oldu biri zarif oldu ben tam ortasini yapmak istiyodum :D ama kararsızlık içinde kaldi parmaklarda kırsammı kırmasammı o yüden orantısız oldu,

Göğüsler bana göre eb basarili kisimlar oldu o koltuk alti ve göğüs gölge ışık sağdan geliyor yapacağım ortama göre ışık verdim sanirim sorun arka zemini kırmızı pembe cavcakli bir sey olmasından kaynaklandi :D ben daha karanlık bir ortam düşünüyorum benim planlarıma göre eller bile ayrıntıya ihtiyacı olmıcak ama onları düzeltip kusursuz bisey yapmaya çalişicam...

Yüzüne gelince benim fikrim kendimi eşleştirmem gerekirse sanırım sorun gözlrde :D onları yeniden yapmam gerekecek...

Selim abinin dediği gibi sabirsiz biriyim biraz :D elimde deil hemn bitrmek istiyorum hizli gidiyorum biraz... Tekrar tesekkürler hatalari ve önerilerinizi bekliyorum...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık genel olarak başarılı,detaylar arkadaşlar tarafından yazılmış,ek olarak söyleyebileceğim bir şey yok.Birde tamamlanmış ve düzeltilmiş halini görmek gerek tabii.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Saçı nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Birbirinden bağımsız parçalar gibi duruyor.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerine sağlık genel olarak başarılı,detaylar arkadaşlar tarafından yazılmış,ek olarak söyleyebileceğim bir şey yok.Birde tamamlanmış ve düzeltilmiş halini görmek gerek tabii.

tesekkürederim yorumunuz için....

Bu arada bir arkadas sormustu tabletlemi mause ilemi çiziyosunuz diye; Tabletle çizdim bunu tamamen...

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saçı nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Birbirinden bağımsız parçalar gibi duruyor.

Saçi bildiğin standart sertiği orta derecede olan brushla tek tek çizdim aslinda bunun kolay bi yolu var ama ben o brus ayarlarını yapmakla uğraşmadim tel tel çizdim

Bu arada işi kolaylaştiran çizim brushlari tekniklerini bilen arkadaslar bana fikir verebirse çok sevinirim bu konuda çok aramama rağman ilginç çizm brushları bulamadim...

çok hoş bir çalışma nasıl farketmemişim

tesekkürederim :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yüz ifadesinde bir an bizim köşedeki marketi anımsadımda yok dedim olamaz..:p
Ten rengi gayet yerinde..Detayları düşünmüşssün tamamda bek kısmında üste kalan kısım rahatsız edici..Ya vücudun içinden çıkart, yada arkasında kalsın..
Kolay gelsin Zirzoop.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yüz ifadesinde bir an bizim köşedeki marketi anımsadımda yok dedim olamaz..:p
Ten rengi gayet yerinde..Detayları düşünmüşssün tamamda bek kısmında üste kalan kısım rahatsız edici..Ya vücudun içinden çıkart, yada arkasında kalsın..
Kolay gelsin Zirzoop.

:D sağol abicim....