Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk tablet çalışmam

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ug lagic wp8060 ta yaptığım ilk kara kalem çalışmam

alparslanyl2.jpg

Benzer konular

hayalah

🌱Yeni Üye🌱
selam kardeşim bi sorum olucak bende dün wp8060 tablet aldım ama pc ye nasıl kuracam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim allaha emanet

rasput_in

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pc ye tableti bağla pc açıldığında doğru şekilde bağladıysan yeni donanım bulundu diyecek pc taletle beraber gelen cd yi tak setup programı çalışacak ilerle demen yeterli olucak kolay gelsin

Lovejoy_048

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tablette bunu çizdiysen, kağıtta neler çizersin :))) tebrikler

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık bence detaya insen daha etkileyici olacaktır şeytan ayrıntıda gizli:p

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık bence detaya insen daha etkileyici olacaktır şeytan ayrıntıda gizli:p

saolasın önerilerin için de teşekkürler ama bi şey diyimi benim motosiklet veya araba haricinde çizdiğim ilk şey bu geliştirilmeyi bekleyen şeytanım var sanırım ama ders almam gerekli kanımca

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Tablet kullanmak her babayiğidin harcı değildir, resim çizme yeteneğide olmalıdır, belki bu yetenek sendede var onur uyandırman lazım, senin de dediğin gibi eğitim alman lazım, eğitim almadan yaptıysan bunu sende bu potansilel var demekdir.
İçindeki yeteneği ortaya çıkar :) başarılar dilerim inşallah daha güzel eserlerinide görürüz, emeğine sağlık...