Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk web sitem Tuba Açık

TubaAçık

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben 15 yaşında meslek lisesi öğrencisiyim:angel:, web tasarımı yapmak ilgimi çekti bunun için 1 ay boyunca araştırma yaptım ve kendime photoshop ta fotoğraf sitesi yaptım ama sadece psd fotmatında size jpeg fotmadındakini gösterebilirim... inşallah eğitimini alıp gerçeğinide yaparım...
Bu ilk web sitesi deneyimim yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum saygılar...:smile:

webt.jpg

Benzer konular

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cok karisik geldi gozume.. Biraz daha sadelestirmeniz sitenizi ziyaret edenler adina daha olumlu olacaktir.. Cok fazla film seridi kullanmissiniz.. Fotografcilikla ilgili bir site diye bu kadar fazla kullanmaniza hic gerek yok bence.. En ustteki menu bar ve Welcome yazisinin altindaki header dan birini tercih etmeniz daha yerinde olur .. Cunku gereksiz bir kalabalik yapiyor ve gozu yoruyor.. usttekinin yerine alt taraftakini kullanabilirsiniz belki.. Siyahin uzerine kullanmis oldugun kahve rengi cok bogmus.. Daha acik renk ( belki gri ) dusunebilirsiniz.. Yasiniza gore daha renkli bir sayfa yapabilirsiniz.. ilk calisma olarak degerlendirildiginde yine de gayet basarili gorunuyor.. Benzer siteleri gezerseniz sana bu anlamda fikir verecektir..

Eminim ileri de daha da guzellerini yapacaksiniz..

Kolay gelsin..

BLUE_AZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilkse çok iyi gerçekten çok farklı birşey olmuş yanlız biraz daha kendini geliştirdinmi tammdır

IVthMehmet

🌱Yeni Üye🌱
fotoğraf sanatıyla ilgili bir web sitesi için öncelikle sayfanın duruşu da biraz sanatsal olmalı diye düşünüyorum. bunun yanı sıra ilk çalışman olmasından ötürü gayet güzel fakat neden ingilizce?

bigtalk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aknetreklam.com
Anladığım kadarıyla sadece üst kısmı yaptın.Alt taraf wordpress in tema 'sı.Free sitelerden hosting ve domain alarak başlıyabilirsin bu işe. Wordpress bu işe ilk başlamanda yardımcı olur. Kendi temanı yaparsın en azından.

aliyalc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dikkati bir noktaya vermelisin önce. Sonra da gözü yormayacak şekilde dağıtmalısın. Burada ise direk gözü yoruyorsun, dikkati dağıtıyorsun... Bu forumda bunlarla ilgili güzel yazılar paylaşılmış Tavsiyem onları okuman... İyi Çalışmalar..

dabanaliisa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.isakarabiyik.tr.gg
ilk deneyim için gayet güzel.kendini geliştirerek daha iyi olabilirsin.birden bakınca çok karmaşık görünüyo ama onun nedenini ben şuna bağlıyorum ilkler hep öyle oluyor aklına ne gelirse koymak istiyor insan yaptığı çalışmanın içine.o da zamanla üzerinde çalışarak düzeliyor tabi.başarılar....

berdos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turnatasarim.com
Genel olarak çok karışık. İlk tasarıma göre iyi sayılır ama. Renkler çok koyu mesela. Daha yumuşak renkler olabilir.

karababa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tiryakidesen.com
Anladığım sadece psd olarak hazırladın bunu ve bu aşamada web sayfası demek için henüz erken. Photoshopta slice tool aracını kullanarak html yapacak ve dreamweaverda bir web sayfası işlevi kazandıracaksın. İlk çalışmanda yeterince başarılısın tebrik ederim. Azimle mutlaka başarılı olacaksın.