Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi adıma pek şekilli şemalli olmasa da olur diyorsam, Photoshop'ta fotoğrafın renk ayarlarını yaptıktan sonra ebatlarını da ayarlayıp, clipping maske başvurmuyorum.
CS4'ün çoklukla çözdüğü bi problem aslnda bu tip hizalama sorunları. çok nadir de olsa ben de karşılaşıyorum bu problemle. Yeni bir döküman açarak düzelebiliyor. Sanıyorum, çok oynanmış dökümanlarda yaşanıyor bu problem.
Hey gidi günler hey. Daha bir hafta önce basit basit sorular sorup medet umarken ben şimdi uzman oldum da soru cevaplıyorum pehh.. pehh.. Neyse. Sorunun cevabı şu. En azından illustratör cs 4 teki cevabını söyleyeyim hayırlısıyla. Eski sürümlerde varmı bilmiyorum. clipping masklı bir objeye tıkladığında resimdeki gibi bir ikon çıkıyor panelde. Burda istersen kilipping mask yapılmış objeyi istersen maskın kendisini edit edebiiyorsun. Tabi bu editin içerisinde hizalama da var. Yani 2 objeyi seciyor , sonra ikonlardan işine gelene tıklıyor ve işlemini yapıyorsun. Mesela hizalama