Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrasyon ile İlgili Yardımcı Olurmsunuz?

Junkie

🌱Yeni Üye🌱
Meraba Arkadaşlar.
Bende Photoshop Cs4 Var Fakat Illustrasyonun Nasıl Yağılacağı Hakkında Hiçbir Bilgim Yok Elinizde Link yada Kendiniz Anlatabilirseniz Çok makbile geçer.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Illustrasyon sadece PS4 ile yapılamaz ki...
Bunun için el beceriniz olması ve belli bir eğitim almış olmanız gerekiyor.
Kendi kendinize de öğrenmeniz mümkün ama çok çalışmanız ve inceleme yapmanız gerekir.
Ki eğer photoshop programını bilmiyorsanız bu bayağı zor yani.
Sitede illustrasyon çalışmalarını paylaşmış arkadaşlarımız var onların konularına bakmanızda fayda var.

https://www.grafikerler.net/illustrasyon-f95.html

Junkie

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopu iyi Biliyorum da Illustratordan hariç Photoshop Cs4 dede yapılıyo diye biliodum...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshopu iyi Biliyorum da Illustratordan hariç Photoshop Cs4 dede yapılıyo diye biliodum...

Evet yapılabilir. Bunun için illede şu program diye bir ayrım yok. Profesyonel tasarım yapılabilen programlarda illüstrasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Sitemizde ilgili bölüm başlığının altında zaten bu konularda örnekler ve anlatımlar bulabilirsiniz.

Konuyu yanlışb ölüme açmışsınız. Bir de zaten analtışmış bir konu olduğundan konuyu açmanıza gerek yoktu aslında. Sitede ilgili bölümlerde inceleme yaparsanız istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Illustrasyon sadece PS4 ile yapılamaz ki...
Bunun için el beceriniz olması ve belli bir eğitim almış olmanız gerekiyor.
Kendi kendinize de öğrenmeniz mümkün ama çok çalışmanız ve inceleme yapmanız gerekir.
Ki eğer photoshop programını bilmiyorsanız bu bayağı zor yani.
Sitede illustrasyon çalışmalarını paylaşmış arkadaşlarımız var onların konularına bakmanızda fayda var.

İllüstrasyon

Aslında eğitime gerek olduğu kadar beceri ve hayal gücünede ihtiyaç var.
Altın Semer meselesi :D

Arkadaşım Illustrasyon'u PS tüm serileriyle, Adobe illustrator ile Corel Draw ile de yapabilirsin. Bu dediğin olay yani buton yapmak gibi bişey değil ki.

Hayal gücünle bi resim çizmek gibi bişey.
Tamamen haya gücü. Hayal et ve bunu programla Dijital ortama aktar. Bu kadar.

Junkie

🌱Yeni Üye🌱
Peki Bu Resmi Mouseyle Nasıl Elimle Çizdiğim Kadar Çizicem ? :D

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yani illüstrasyonu bir programa bağlama birincisi.. eskiden ps mi wardı ressamlar yağlı boyolarla çalişiyolardı öncelikle bunu anlayalim programalr sadeceişimizi kolaylaştırıyor..

Gelelim nasıl çizicem meselesine bir çok yolu var al eline kalimi bul bi a4 karala biseyler böyle basla he ben direk sanal olarak çizicem diyosan tabletinde yoksa sana vektorl programlarda çizmeni tavsiye edrim daha kolay bir örenk resim bul ve üstünden çiz tabi çok zor seyler seçme ilk asamalarda çizdikten sonra ps ve vektorol programalrda renklendirebilirsin....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Diyelimki çizim yeteneğiniz var.. Tüm programları kullanarak ilüstrasyon yapabilirsiniz.

Diyelimki çizim yeteneğiniz yok ama gördüğünüzün (ana hatlar, gölgeler, renklendirme)..güzel bir kopyasını çıkartıyorsunuz. Tüm programları kullanarak ilüstrasyon yapabilirsiniz.

Diyelimki ne çizimden anlamıyorsunuz, nede bakarak çalışamıyorsunuz. Sizi uzun bir süreç bekliyor. Kara kalemle başlamalı gördüğünüz her kağıt parçasına karalama yapmalısınız ki ilüstrasyon çizimlerinde en azından neyi nerde ne şekilde kullanabileceğinizi kafanızda canlandırabilesiniz. Mouse veya tablet te kalem yardımıyla birşeyler ortaya çıkarmak kolay değildir. Sabır ve çok çalışmak evde Cs4 olmasından daha iyidir.