Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator ile ilk çalışmam

spyagent

🌱Yeni Üye🌱
Adobe illustrator ile ilk çalışmam. nasıl olmuş

Son düzenleme:

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet ilk çalışma için güzel olmuş
ellerinize emeğinize sağlık

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğinize sağlık gayet güzel olmuş. Fotoğraf üzerinden mi çalıştınız yoksa bakarak mı?

reactorjr

🌱Yeni Üye🌱
bu çizimi ne şekilde yaptınız acaba bende yapmak istiyorum ilk çalışmalarım bu kadar guzel olmadı. boyama üzerinde çalışmalar yapmam gerek onlardan sonra bu şekilde bi çalışma yapmak istiyorum detay verırsenız sevınırım.

spyagent

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar beğendiğiniz için hepinize teşekkürler

T4KO

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş fakat ağızda fazla bir oynanmış sanki

spyagent

🌱Yeni Üye🌱
bu çizimi ne şekilde yaptınız acaba bende yapmak istiyorum ilk çalışmalarım bu kadar guzel olmadı. boyama üzerinde çalışmalar yapmam gerek onlardan sonra bu şekilde bi çalışma yapmak istiyorum detay verırsenız sevınırım.

Çizimi bakarak yapmadım, fotoğraf üzerinden yaptım. programın içine resmin bir kopyasını daha alarak program ile vektöre dönüştürdüm, ve bu vektöre bakarak gölgelerin ve parlaklıkların nerelerde olduğunu anladım. ayrıca yüzdeki bütün hatları (çizgileri ve renkleri) eksiksiz çizdim. ve böylece bu görüntüyü elde etmiş oldum. çizgilere renklere ve hatlara ne kadar dikkat edersen o kadar iyi sonuç alırsın.

reactorjr

🌱Yeni Üye🌱
Çizimi bakarak yapmadım, fotoğraf üzerinden yaptım. programın içine resmin bir kopyasını daha alarak program ile vektöre dönüştürdüm, ve bu vektöre bakarak gölgelerin ve parlaklıkların nerelerde olduğunu anladım. ayrıca yüzdeki bütün hatları (çizgileri ve renkleri) eksiksiz çizdim. ve böylece bu görüntüyü elde etmiş oldum. çizgilere renklere ve hatlara ne kadar dikkat edersen o kadar iyi sonuç alırsın.

çokk saol dostum

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok geç olmadan bu işi bıramanı öneririm