Safari
♾️Grafik Gurusu♾️
PC için İndesign cs2 kısayolları:
Ben bundan 7-8 ay öncesine kadar Quark Express programını kullanıyordum..
İndesign programına geçtiğimde ben bu programın kullanımını nasıl Quark gibi yorumlarım diye düşünürken Resimde görmüş olduğunuz kısayolları geliştirdim.. Quark'a uydurdum ve daha rahat çalışıyorum..
İndesign programına yeni başlayanlara ve el alışkanlığı olarak Quark'ı aktif kullananların işine yarayacağını umud ediyorum..
Üstteki resimde görüldüğü üzere..
Kısayollar bunlardır bunu kaydedip bir çıktı alırsanız bir iki günde farklılıklara alışabilirsiniz.
Kullanımı:
Muhammet ayar.indk dosyasını
Bilgisayarınızın Sistem klasörü (Genelde C: sürücüsü olur) içindeki
Program Files < Adobe < Adobe InDesign CS2 < Presets < InDesign Shortcut Sets
yolunu takip edip InDesign Shortcut Sets bu klasörün içine kopyalamanız yeterlidir.
Sonra İndesign CS2 Programını açın
Edit menüsünden Keyboard Shortcuts menüsünde Set: ayarının karşısında seçeneklerden Muhammet ayar ı seçin.
Kısayollarınız aktifleşmiş olacaktır.
Muhammet Ayar.indk dosyası aşağıdaki linktedir.
İyi kullanımlar...
Ben bundan 7-8 ay öncesine kadar Quark Express programını kullanıyordum..
İndesign programına geçtiğimde ben bu programın kullanımını nasıl Quark gibi yorumlarım diye düşünürken Resimde görmüş olduğunuz kısayolları geliştirdim.. Quark'a uydurdum ve daha rahat çalışıyorum..
İndesign programına yeni başlayanlara ve el alışkanlığı olarak Quark'ı aktif kullananların işine yarayacağını umud ediyorum..

Kısayollar bunlardır bunu kaydedip bir çıktı alırsanız bir iki günde farklılıklara alışabilirsiniz.
Kullanımı:
Muhammet ayar.indk dosyasını
Bilgisayarınızın Sistem klasörü (Genelde C: sürücüsü olur) içindeki
Program Files < Adobe < Adobe InDesign CS2 < Presets < InDesign Shortcut Sets
yolunu takip edip InDesign Shortcut Sets bu klasörün içine kopyalamanız yeterlidir.
Sonra İndesign CS2 Programını açın
Edit menüsünden Keyboard Shortcuts menüsünde Set: ayarının karşısında seçeneklerden Muhammet ayar ı seçin.
Kısayollarınız aktifleşmiş olacaktır.
Muhammet Ayar.indk dosyası aşağıdaki linktedir.
İyi kullanımlar...