Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesing kenarları oval çerçeve

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İndesingda resim import ederken kenarları keskin değilde oval çerçeve nasıl yapıyoruz. Forumda aradım ama bulamadım:( Şimdiden teşekkürler...:):)

Benzer konular

ertekin

🌱Yeni Üye🌱
"object" menüsünden "corner option" komutuyla gelen pencereden köşelere uygulayacağınız seçeneği ve ölçüsünü belirleyebilirsiniz.

grafikermac

🌱Yeni Üye🌱
bende çok aramıştım ve bulamamıştım. teşekkürler

ernest17

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, köşelere rounded verirken bunu sadece bir köşeye uygulamanın kolay bir yolu var mıdır?

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Bildiğim kadar yok aynısnı kopyalayıp alta küçülterek atabilirsin

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Buna inanamıyorum. Umarım ya vardır ya da yakında olur...

Arkadaşım var zaten aynısını kopyalayıp istediğin şekle getirip alttakine müdehale edebilirsin..
Daha açığı..
Oval resim alanı var
aynısını kopyala sonra oval resim alanını kare haline getir ve oval olmasını istemediğin köşeye oturt olucaktır..

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Arkadaşım var zaten aynısını kopyalayıp istediğin şekle getirip alttakine müdehale edebilirsin..
Daha açığı..
Oval resim alanı var
aynısını kopyala sonra oval resim alanını kare haline getir ve oval olmasını istemediğin köşeye oturt olucaktır..

Muhammet kastım bunun daha kolay (FH gibi) bir yolunun olması yönündeydi. Anlatılan sistem biraz garip geldi o kadar. Kolay gelsin...

ayşegüll1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, köşelere rounded verirken bunu sadece bir köşeye uygulamanın kolay bir yolu var mıdır?

evet var, ekrana getirdiğiniz resmi siyah ok ile seçtiğinizde beliren mavi kenar çizgilerini rounded uygulamak istediğiniz köşede resim kenarına 0 olarak ayarlarsanız sadece o köşede rounded uygulandığını görürsünüz. bu arada vereceğiniz rounded değeri büyüdükçe
resme 0 olmayan köşelerin mavi çizgilerinide genişletmeniz gerekir. genişletmezseniz ovallik diğer köşelere doğru kaymaya başlar.