Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipek Kıramer İç Giyim Firması Demo Tasarımları

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
ilk gün explorer açamaz müşteri
2. gün tasrım hakkında yeterli bilgisi olur eleştrir
3. gün çok deli flash fikirleri ortaya koyar
4. gün eğer dinamik yapıya sahipse veri tabanında neyin nerden geldiğini merak eder şunuda şuraya çekemezmiyis der:D

hehahah, bu kadar tecrübe edinmiş olman üzücü :):)

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
çok güzel eline sağlık HTML + FLASH mı olacak?

ilk gün explorer açamaz müşteri
2. gün tasrım hakkında yeterli bilgisi olur eleştrir
3. gün çok deli flash fikirleri ortaya koyar
4. gün eğer dinamik yapıya sahipse veri tabanında neyin nerden geldiğini merak eder şunuda şuraya çekemezmiyis der:D

Bu saydıklarınızı ancak cahil müşteriler der. Daha bilgisayar bile kullanmasını bilmiyorlar. Saf cahil müşteri anlatarak öğretebilirsiniz en sonunda tamam sen haklısın der ama biraz birşeyler bilen müşteri kendisini herkesten üstün görür, size akıl öğretmeye çalışır ve çok zor iş yapılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Bu saydıklarınızı ancak cahil müşteriler der. Daha bilgisayar bile kullanmasını bilmiyorlar. Saf cahil müşteri anlatarak öğretebilirsiniz en sonunda tamam sen haklısın der ama biraz birşeyler bilen müşteri kendisini herkesten üstün görür, size akıl öğretmeye çalışır ve çok zor iş yapılır.

teşekkür ederim beğenin için, aslında full flash düşünüyorum, bakalım :)

hehe ve malesef böylesi de bayağı var :) para ne taraftaysa güç o tarafata :)) yani malesef..!

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
çok tecrübe ettim sayılmaz aslında ama denk gelenler bunlar :D çok gülüyorum ya şu hale biraz bilinçli müşteri lazım :S

playcay

🌱Yeni Üye🌱
Ynlız bunlar hazır templateler değilmi ?

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her ikiside gayet başarılı bi çalışma olmuş görsellik ve sadelik çok çok güzel emeğinize sağlık. Tebrikler.

cumhur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışmalar eline sağlık

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Ynlız bunlar hazır templateler değilmi ?

hoppala, böyle bir suçlamayı ortaya atmadan önce bence ya kanıt bulmalısın, ya da bana özelden sormalısın, bu tasarımlar tamamen benim yaratımımdır..!

Her ikiside gayet başarılı bi çalışma olmuş görsellik ve sadelik çok çok güzel emeğinize sağlık. Tebrikler.

güzel çalışmalar eline sağlık

çok teşekkür ederim, çok sağolun.. ;)

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık etkileyici. güzel olmuşlar 2.sini daha çok beğendim tek diyeceğim hatun biraz eğreti duruyor etrafına birşeyler istiyor sanki biraz hareketlerle süslesen daha bir tatlı olacak kanımca:)

düzeltiyorum eğreti derken hafif sönük kalmış yani teşbihte hata olmasın:)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
eline sağlık etkileyici. güzel olmuşlar 2.sini daha çok beğendim tek diyeceğim hatun biraz eğreti duruyor etrafına birşeyler istiyor sanki biraz hareketlerle süslesen daha bir tatlı olacak kanımca:)

heheh, valla haklısın aslında, ilk tasarımda hatun daha etkileyici, canlı olduğundan öyle bir sorun yok, fakat ikincideki hatunun etkisi az.. bu arada birazdan uyarı alacaksın, "düzeltme için düzelt butonunu kullanın, flood yapmak yasaktır, lütfen forum kurallarını okuyun" diye, başıma geldi ordan biliyorum :D

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heheh, valla haklısın aslında, ilk tasarımda hatun daha etkileyici, canlı olduğundan öyle bir sorun yok, fakat ikincideki hatunun etkisi az.. bu arada birazdan uyarı alacaksın, "düzeltme için düzelt butonunu kullanın, flood yapmak yasaktır, lütfen forum kurallarını okuyun" diye, başıma geldi ordan biliyorum :D

humm saolasın kardeşim site zaman aşımına uğruyor bazen yeniden giriş yap filan diyor öyle yazmak zorunda kaldım:smile:
çalışma müşteriye gitmediyse ve yorulmadıysan ızıv uzuv hareketler geçir etrafına süper olur kardeşim:wink:

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
humm saolasın kardeşim site zaman aşımına uğruyor bazen yeniden giriş yap filan diyor öyle yazmak zorunda kaldım:smile:
çalışma müşteriye gitmediyse ve yorulmadıysan ızıv uzuv hareketler geçir etrafına süper olur kardeşim:wink:

gitti yahu, geçmiş muhabbetleri okumadın sanıyorum, halen cevap bekliyoruz insanlardan.. birde çok ızıv uzuv olsun istemiyorum yahu sade iyi geliyor, belki biraz daha canlı bir hatun fotosu olabilir ;)

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gitti yahu, geçmiş muhabbetleri okumadın sanıyorum, halen cevap bekliyoruz insanlardan.. birde çok ızıv uzuv olsun istemiyorum yahu sade iyi geliyor, belki biraz daha canlı bir hatun fotosu olabilir ;)

nasıl istiyorsan öyle tabi:wink:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Üstteki çalışma çok hoş duruyor.Bir kaç flash efekti ile zenginleştirilmiş hallerini düşünemiyorum.Kolay gelsin.

suleymanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunlar template miş gibime geliyo ama tabi sizin çalışmanızsa elinize sağlık güzel 2 side

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel olmuş arkadaşım ya...ellerin dert görmesin senin... rennk uyumuna bayıldım...bayanlarda çok hoş hani...vs vs...bir tık kadar yakınımızda...sloganda budur...:):):)