Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ok. teşekkürler. asmalı bir kopru ne kadar fakrlı çizilebilir bilmiyorum. dunyanı her tarafında asmalı kopru var ve o koprunun bulunduğu her şehrin sembolu haline gelmiş. haliyle o şehirlerin firmaları kopru figurunu bayağı kullanmış. ben fazla benzetmemeye çalıştım ama logo için koprunun halatları biçilmiş kaftan gibi duruyordu, binevi mecbur kaldım kopru çizimine... dikkat edilirse koprunun halatlarında firmanın isminde bulunan baş harfler; "i" ve "m" harfleri elyazısı şeklinde sembolize ediliyor...
Nedir bu direk suçlama tavırı?... Evet, ön yargılı da davranmamaya çalışıyorsun ama bunun " bakarız yanlış hatırlayıp hatırlamadığıma " dediğinde hiç bir önemi kalmıyor. Tebrikler dostum. Gayet hoş
Nedir bu direk suçlama tavırı?... Evet, ön yargılı da davranmamaya çalışıyorsun ama bunun " bakarız yanlış hatırlayıp hatırlamadığıma " dediğinde hiç bir önemi kalmıyor.
Yaptığım uyarıyı konunun sahibi arkadaş anladı ama siz anlayamamışsınız ya da bu konuda hiç bilginiz yok. Bu çizimi daha önce gördüm dedim "daha önce taslağını paylaşmıştım" dedi belki hatırladığım oydu belki değildi belki art niyetliyim direk suçluyorum ama gözden kaçırdığınız nokta logolar sahipsiz değildir telif hakkı vs. durumları var. Arkadaş çizimi bitirse müşteri onaylasa sonra bu logo (ç)alıntı diye bir dava açılsa daha mı iyi olurdu acaba ? ... (Bizim eski müşterilerden birinde benzer bir olaya şahit oldum mahkeme 200000 TL ceza verdi)
Arşivimi ve internetten kontrol ettim diğer çizimlere benzemiyor bu benzetme olayı sadece benim hüsnü kuruntummuş. Dediğiniz gibi ya taslak çiziminden aklımda kaldı ya da ben karıştırdım kusura bakmayın ...
Logo sade akılda kalıcı ve amacına uygun olmuş, hem logoyu hem de kurumsal kimlik uygulamalarını çok beğendim. Ellerinize sağlık ...
Yaptığım uyarıyı konunun sahibi arkadaş anladı ama siz anlayamamışsınız ya da bu konuda hiç bilginiz yok. Bu çizimi daha önce gördüm dedim "daha önce taslağını paylaşmıştım" dedi belki hatırladığım oydu belki değildi belki art niyetliyim direk suçluyorum ama gözden kaçırdığınız nokta logolar sahipsiz değildir telif hakkı vs. durumları var. Arkadaş çizimi bitirse müşteri onaylasa sonra bu logo (ç)alıntı diye bir dava açılsa daha mı iyi olurdu acaba ? ... (Bizim eski müşterilerden birinde benzer bir olaya şahit oldum mahkeme 200000 TL ceza verdi)