Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu yarışmaya bende katılmayı düşünüyorum umarım bu siteden biri kazanır çalışma için yorum yapmıyorum iyi olan kazansın katılacak arkadaşlarımız bu başlık altında paylaşalım veya yeni bir başlık altında bunu sitemizde konuşalım isterim iyi çalışmalar..
Bence ısırılmış havası versen daha iyi..bu görüntüyle hepimiz hergün karşılaşıyoruz zaten Ama ısırılmışı, kenarında kokteyl misali kürdana geçirilmiş zeytin, domates kabukları vb. Kısacası zengin menü sonrası artıkları eksik
Bence ısırılmış havası versen daha iyi..bu görüntüyle hepimiz hergün karşılaşıyoruz zaten Ama ısırılmışı, kenarında kokteyl misali kürdana geçirilmiş zeytin, domates kabukları vb. Kısacası zengin menü sonrası artıkları eksik
Biliyorum ama bilindik çalışma bu şekilde..Olay yılbaşı ağacı süsleme havası Aslında buna yılbaşı süslemeside yapabilirsin Maksat pok kardeşin iyiliği değilmi
Bu solucanın gözleri yanlış yerde... Sakın beni düzeltmeyin kendimi kandırmak istiyorum... Uzak doğuda solucan falan yeniyor nasılsa kaldırabilirim onu!