Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İşyerim İçin Hazırladığım Tunç Ofset 2010 Üçgen Masa Takvimi

dr.grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sunum Olarak Ayarlayacak Vaktim olmadı onun için sayfa örneklerini eklliyorum. İlk Hatayı Resmi Ayarlarken kendim buldum adres Biraz Dışa Kaymış :) Temmuz, Ekim ve Aralık Resimleri İçime Pek Sinmedi Değiştirebilirim. Tasarım hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. Sanırım Önümüzdeki Hafta Baskıya Geçeceğim.

takvimn.jpg

eylülll

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence hoş olmuş evet daha dikkat çekici renkli resimler kullanabilirsin

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Takviminizin sayfalarındaki görseller birbirinden çok kopuk... Renkleri vurgulayanlar firmanıza hitap ediyor; diğerleri "bu da olsun bari" gibi olmuş...Ellerinize sağlık.

afrodit

🌱Yeni Üye🌱
bence çok hoş olmuş ama farklıda düşünebilirdinn ...mesela resimleri bir uyum halinde ortaya koyabilirdin çünki bu üçgen takvim masada duracak sen sana bakan tarafını ,,karşıdaki misafirde diğer tafını görecek dolayısıyla görsel bölüm diğer tarafta ağırlıklı olsa sanki daha sağlıklı duracak ...ne dersinn....:) kolay gelsinn

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
kullandığın fotoğraflardaki renkler açısından mesleki olarak kendini düşünmüşsün ancak bende diğer arkadaşların fikirlerine katılıyorum.ayrıca hemen hemen her masa üstünde genellikle at-böcek-çiçek resimleriyle süslü takvimler zaten gözümüzü yoruyor artık,bence alışılmadık fotoğraflar veya resimler kullanmayı dene...kolaylıklar dilerim.

dr.grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler, resimlerin karmaşık ve farklı olmasını özellikle istedim, klişeleşmiş resimlerden farklı olması için, (at, kuş, böcek vs. size klişe gelebilir) ama dediğim gibi farklı görselleri seçtim ama asıl ön plana çıkarmak istediğim renklerdi, 3 yada 4 resim değiştireceğim, (Atatürk resmini büyük patron istedi onun için onu değiştiremiyorum :( ) yorumlar için tekrar teşekkürler.

omskeskin

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım, yapmış olduğun çalışma sade ve hoş eline sağlık...

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
firma logosunun altında bulunan sarı, siyah kontürlü yuvarlak şekil nedir ? ne amaçla koydunuz onu oraya. firma logosunu öldürmüş bence... daha sade bir tasarım iyi olurdu bence, takvim kısmı hoş olmuş bence, ama kenarlarda çok gereksiz ayrıntılar var.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dr.grfk; masa takvimi ile ilgili sormak istediğim bazı sorular var.. acaba pm'den bana ulaşabilir misiniz? (size özel'den ulaşamadım)

abdullahbulut

🌱Yeni Üye🌱
tasarım hoş emeğine sağlık. resim konusunda katılıyorum birbirinden çok farklı resimler.

AcunN

🌱Yeni Üye🌱
takvimdeki fotolarda bir bütünlük yok bence ama diğer bütün unsurlar gayet iyi olsunmuş.Fotoları seçerken biraz daha birbirine uyumlu seçerseniz çok daha ii olur..
Ellerinze SAğlık....:)

wamphear

🌱Yeni Üye🌱
Kardesh bana o resimler harici takvimin corel freeahand veya illustrator hatta photoshop ta olabilir. lazım bende yapıcam. Dini ve resmi bayram ve tatillerin gösterildiği bi takvim bulamıyom dogru dürst. Yardımcı olsan cok ii olcak, resimler ve textler lazım deil sadece takvim kısımları.(bu arada ii ya ben begendim bide zemin siyah kullan öyle dene siyah zemin cok agır yapıyo bence işleri :D)

baygrafik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım eline sağlık resimlerin dışında çalışma güzel olmuş bu takvimi bana vektörel olarak gönderebilirsen çok sevinirim... şimdiden tşkler

missmisti

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş bır calısma olmus elıne sağlık...