J&B Parti Başlasın... Çalışma şahsıma ait değildir.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Eki 2009 #1 J&B Parti Başlasın... Çalışma şahsıma ait değildir.
xxxguy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Eyl 2008 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 2 Eki 2009 #2 süperler ikinci çalışmanın benzerin geçen kış ben yapmıştım o disco ball'u taximin göbeğine düşürmüştüm way fikir hırsızları eahuehuahe
süperler ikinci çalışmanın benzerin geçen kış ben yapmıştım o disco ball'u taximin göbeğine düşürmüştüm way fikir hırsızları eahuehuahe
larana 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 27 May 2009 Mesajlar 793 Tepkime puanı 24 2 Eki 2009 #3 Adamların çalışmaları bile farklı oluyor işte. Gerçekten başarılı çalışmalar, dikkat çekiyorlar. Hangi ülke ve hangi ajansa ait acaba öğrenebilir miyim?
Adamların çalışmaları bile farklı oluyor işte. Gerçekten başarılı çalışmalar, dikkat çekiyorlar. Hangi ülke ve hangi ajansa ait acaba öğrenebilir miyim?
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Eki 2009 #4 larana' Alıntı: Adamların çalışmaları bile farklı oluyor işte. Gerçekten başarılı çalışmalar, dikkat çekiyorlar. Hangi ülke ve hangi ajansa ait acaba öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Reklam Ajansı: KK Outlet / İngiltere
larana' Alıntı: Adamların çalışmaları bile farklı oluyor işte. Gerçekten başarılı çalışmalar, dikkat çekiyorlar. Hangi ülke ve hangi ajansa ait acaba öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Reklam Ajansı: KK Outlet / İngiltere