Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

jpeg dosyasını vekörel hale getirmek

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ark.lar jpeg dosyasını en iyi şekilde vektörele nasıl getirebilirim.bende freehand, flexsing, casmate, ve adobe photoshop programları var.

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
jpeg dosyasını kusursuz bir şekilde vektmrel hale getiremezsin.Mutlaka deforme olur.

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki en iyi dönüşümü nasıl yaparız

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullandığım program için söyleyebilirim ki o da Corel dir.Terace Bitmap+Quick terace

exx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki en iyi dönüşümü nasıl yaparız

Fotoğrafı neden vektörele çevirmek istiyorsun. Nerede kullanmak için. Sorunun hakkında daha detaylı bilgi verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sorunla ilgili konu daha önce açılmıştı. Linki bulamadığım için ekleyemiyorum.

Resmi photoshop'ta açın. Thresold uygulayın. Jpeg olarak kaydedip, corelde açın. Daha sonra corelde trace işlemini uygulayın.

İyi çalışmalar...

vdkey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana gelen işler genellikle jpeg olarak geliyor. logo , işaretler amlamler.vektörelinide int. bulamıyorum bakıyorum. baştan yapmasıda bayağı bir zaman kaybı benim için.çünkü anında yapmam gerekiyor iş geldiğinde.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dediğim işlemi bir uygular mısınız? Ben hep öyle yapıyorum. Gayet de iyi sonuç alıyorum.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Freehand kullanmıyorum ama "trace" olayının bu programda da mevcut olduğunu biliyorum.

Kolay gelsin.

genc_kaptan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vectormagic gercekten cok guzel bıseymıs tesekkurler

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
jpeg döküman yüksek çözünürlükte ve homojen renkliyse, photoshopda açıp magic vand aracıyla boyalı bölgeleri seçili hale getir. Sonra path paletinden make work path yap, ardından export ile pathi .ai formatında kaydet. İster corelde ister freehand de istersen illustratorde açıp kullanabilirsin.