Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kakaolu-Çikolatalı Dondurma!

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çikolatalı!

mihankakaoluue9.jpg

Son düzenleme:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok hş duruyor, fakat bu çalışmaya bu çikolata parçaları zayıf kalmış, biraz daha canlı ve iştah açıcı olsalarmış, güzel olurmuş. Bu haliyle biraz m e t a lik geldi bana.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çalismanin tasarisi sana mi ait berguvan kardesim yoksa disaridan mi geldi? Mihan firmasina bende birkaç çalisma yaptim kendi grafikerleri var çünkü ve iranda da bulundum bunlarin basimini sajjadi printte gerçeklestirdik flexible olanlarini... saygilar.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne güzel aynı müşterilere hizmet veriyormuşuz demek sevindim...

Bu kutu bana ait. ve diğer Safranlı ve Çilekli bana aittir...
Zaten bu konseptin ilk kutuları safran ve çilek olarak hatta diğerleri de var elimde benim çalışmalarımla başladı.
Mihanın grafikeri sadece konsept üzerinde birkaç değişiklik... (Fakat onların da hakkı yenmez) iyi grafikerler...

Ayrıca mihana çalıştığınız ambalajlardan görmek isterim fikir açısından...

Son düzenleme:

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne güzel aynı müşterilere hizmet veriyormuşuz demek sevindim...

Bu kutu bana ait. ve diğer Safranlı ve Çilekli bana aittir...
Zaten bu konseptin ilk kutuları safran ve çilek olarak hatta diğerleri de var elimde benim çalışmalarımla başladı.
Mihanın grafikeri sadece konsept üzerinde birkaç değişiklik... (Fakat onların da hakkı yenmez) iyi grafikerler...

Ayrıca mihana çalıştığınız ambalajlardan görmek isterim fikir açısından...

Keske suan gösterme sansim olsa irandaki ajansta kaldi hepsi tehran daki sohravardi semtinde sajjadi printe ait dijital cyrell yapan hatta bizim firmamizla çalisan belki duymussundur izmir Kroma 2005 senesinde hazirlamistim. Suan baska firmada oldugum icin gösterme gibi bir sansim yok. Tekrar bulundugum firmada çalisma imkanimiz olursa seve seve yayinlarim sitede... saygilar.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Keske suan gösterme sansim olsa irandaki ajansta kaldi hepsi tehran daki sohravardi semtinde sajjadi printe ait dijital cyrell yapan hatta bizim firmamizla çalisan belki duymussundur izmir Kroma 2005 senesinde hazirlamistim. Suan baska firmada oldugum icin gösterme gibi bir sansim yok. Tekrar bulundugum firmada çalisma imkanimiz olursa seve seve yayinlarim sitede... saygilar.

O zaman Polimerpack.ı da bilirsiniz.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kromada kalmis olsaydim duyardim mutlaka... bulundugum firma flexible üzerine dijital cyrell üretiyor onun için duymadim. Polimerpack hakkinda bilgi verirsen sevinirim :) bir firmamidir yoksa bir teknige verilen isimmidir? biliyorsun su siralar hem tiffdurukta acayip gelismeler var hemde flexo da biz tek tarafli calistigimiz için sadece filexible a yönelebiliyoruz. tifdurugu da özlemedim degil hani... tasarimi hazirlardim, renk ayrimini yapardim ve collage programindan Daetwyler a yollardim ah ah derinlere daldim. kisa bilgi verirsen polimerpack le ilgili sevinirim :)

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında tifdruk baskının tekniğini bilmem sadece grafikleri hazırlıyorum o kadar. Polimerpack firma ismi.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çok hoş duruyor, lakin Cocoa yazısı ve altındaki çizgi okunması biraz güç gibi, göz yoruyor gibi, bence o yazı üstünde biraz oynamak gerekir veya beyaz kontürünü arttırmak vb şeylerle biraz daha gözü yormaması gerek diye düşünüyorum..arapça yazılarda kahverengi gölge ile birlikte beyaz yazılırsa daha hoş duracaktır...

Saygılar, emeğinize sağlık

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında tifdruk baskının tekniğini bilmem sadece grafikleri hazırlıyorum o kadar. Polimerpack firma ismi.

duydum sanki ama ben sajjadi print, tebrizpack ve nilooprint'e bizzat yerine gitme sansim oldu bunlarin disinda bir sirkete gidemedim ayrilmak zorunda kaldim sirket kuracagim için ama diyorum ya keske ayrilmasaydim :( insana yasi, bilgileri edindigi tecrübelerde zamanla oturuyor... senin gibi bir üstadla sohpet güzeldi berguvan tekrar görüsmek dilegiyle... iyi çalismalar arkadasim.

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com

Yako sen var ya süpersin kardesim benim,
anladin sen onu

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok tesekkürler designer kardesim umarim iyisindir... seni gördügüme sevindim. :)

hakan sakin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgisayar icat oldu, herkes grafiker oldu...!

arkadaşım tasarım, yerleşim ve rekler güzel. fakat dondurmalar çok karanlık kalmış. çıkolataların rengi biraz kırmızı biraz zıt renkler kullansaydın (abartmadan) fena olmazdı. genede güzel. tabi son söz müşterinindir. zevkler ve renkler tartışılmaz. eline sağlık başarılar. (bende eski bir tifturukçuyum rotopakta çalıştım 8 sene şimdi ise flexocuyum, zaman nerelere götürür sonrası belli değil) hoşcakalın esenkalın.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
arkadaşım tasarım, yerleşim ve rekler güzel. fakat dondurmalar çok karanlık kalmış. çıkolataların rengi biraz kırmızı biraz zıt renkler kullansaydın (abartmadan) fena olmazdı. genede güzel. tabi son söz müşterinindir. zevkler ve renkler tartışılmaz. eline sağlık başarılar. (bende eski bir tifturukçuyum rotopakta çalıştım 8 sene şimdi ise flexocuyum, zaman nerelere götürür sonrası belli değil) hoşcakalın esenkalın.

Hakan, Merhaba, 7 yıl ASAŞ Ambalaj :) seni anlarım....

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hakan bey yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

Resim Ofsete ziyarete geldiğinizi hatırlıyorum 2001 yılı gibiydi sanki...

hakan sakin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgisayar icat oldu, herkes grafiker oldu...!

nucat
teşekkür ederim. biraz eskiyimdir. başlıktan anlamışsındır. asaşa uzun yıllar çalışmalar yaptık. ozamanlar bilgisayar yoktu, her şey elde yapılıyordu. inan bana bilgisayar icat olmasaydı .bugün futbolcular gibi transfer olurduk şirketler arasında. bilgisayarıda öğrendik tabiki büyük icat sonu yok, tabiki çok kolaylaştırıcı, ama el yeteneğimi öldürdü , kara kalem resim çizemez oldum. zaten meslek de ayağa düştü, sanat değil zanaat oldu. 6 ay kurs gören piyasaya girafiker oldu biz zor bölümü seçtik yani flekso ve tifturuk baskının en zor olanıdır. kolay grafiker yetişmiyor , arkadaşlara bu yöne eğilmelerini isterim. ofsette grafiker çok fleksoda az çünkü zordur. öyle bas 4 rekten çıksın yok ince ayar ister. neyse sohbet güzeldi nucatcım cevabını beklerim. iyi çalışmalar.

pisileri bende çok severim hele yavruları çocukluğum onlarla geçti

Son düzenleme: