Birincisi rengi dışarı atıp kartvizitine baktığımda çok dağınıklık görüyorum. Kartvizin ortasındaki büyük S gibi olan şekil Sakarya üniversitesinin logosunu andırıyor. Ben kartvizitlerde büyük boşlukların olması taraftarı değilim.Mesela *web tasarımı *logo tasarımı vb yapabildiklerinizin hem solunda hem sağında büyük boşluklar var bana göre ve açıkçası dizimi daha farklı olabilirdi. Tel: E-mail: Msn: Web: Çok dağınık olmuş bence. Açıkçası bi kartvizit yaptığım zaman msn koymam. mail adresin var orada farklı bir adresse eğer mail yazan msn adresini mailin yanına yaz. Çünkü insanlar anlayabiliyorlar artık msni filan ekleyen ekleyecektir seni msnine

Resim konusuna gelince ben değil kendi kartvizitime müşterinin kartvizitine bile resim koymam büyük konuşmayayım yinede

Abest bence. Şık durmuyor

Akın tasarım hizmelerinde Hizmetleri kelimesinde ki H ve sondaki İ haricinde ortada kalan harfler Akın Tasarımdaki harflerden küçük mü yoksa bana mı öyle geliyor

Şimdi eleştiriden sonra önerilerde olacak.Bir kere o resmi ve büyük S harfi gibi olan şekli komple kaldır Hizmetlerinin üzerindeki Serkan Akınıda kaldır. Akın tasarım hizmetlerinin yazı şekli hoşuma gitti. Akın Tasarım Hizmetlerini ortalayacak şekilde Serkan AKIN yaz. Akın Tasarım Hizmetlerinin altında bi çizgi geçiyor ya onu kaldırma Akın Tasarım Hizmetlerinin sağına sağ altta duran logonuzu koyun. Serhat akının altına msnide yazacaksan 2 şerli grup halinde iletişimi yazın. Şimdi o büyük s gibi bişekil vardı ya onun ufağını 2. yatay çizgiye gelecek kadar yapın ama ilkindeki gibi kaba durmasın biraz daha zarif dursun. O Snin sağ tarafına yapabildiklerinizi yani web tasarımı logo tasarımını vb. yazın. Bunlar 5 tane artık bunun gruplandırmasını siz yapacaksınız ki tahminimce alt alta durmasından başka bi çareniz yok. Kartvizin ortasında ikinci çizgi geçiyor ya o kartvizitin altına gelecek şekilde koyun ama onun altındada tasarım sanattır yazısı olacak aynı blok olacak şekilde olsun. yani şöyle çizgi bir santim yada yarım santim boşluk tasarım sanattır onun altındada bir yada yarın santimlik boşluk ve o boşluk en üsttede olsun.
Birde tasarım sanatsa sanatsal bi şekilde bi yazı tipi şeç

Valla dilimin döndüğünce anlatabildiklerim bu kadar ben sadece şu anki kartviziti kendimce bi şekle sokmaya çalıştım. Aklımdan geçen farklı şekillerde var

Yazı tiplerini yazı tiplerinin boyutlarını kendin seçip beğeneceksin