Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvisit ve Website Tasarım Çalışmaları Yorum Bekliyorum Karun Hazinesi

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvisit

picture3yod.png

Website çalışmasına yeni başladım kafamda böyle şekillendi ama üzerinde çalışmam lazım çekim yapıcam ürünleri modelle çekicem o şekilde siteye koymak istiyoru. Menü duruşu filan şu an böyle fakat modelin resmini banner kısmı ile aynı hizada büyük koymayı düşünüyorum daha dikkat çekici olması için flash koyulabilir. Sizde renk ton ve desen uyumları nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum ona göre şekillendiricem siteyi.

picture4dpi.png

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Benzer konular

chopper07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bodrumbilisim.com
bence hoş olmuş. Birde sağ ve sola koyduğun desenleri flashla açtırarak yaparsan sırayla süper olur.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma güzel görünüyor renkler de uyumlu. Emeğine sağlık.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence hoş olmuş. Birde sağ ve sola koyduğun desenleri flashla açtırarak yaparsan sırayla süper olur.

Teşekkür ederim bu site alışveriş sitesi olacak flash koyup sitenin açılışını filan kasmak istemiyorum. Alt fon olduğu için desenler her yerde görünmicek kolay açılması lazım diye düşünüyorum ama dediğim gibi bayan modelle çekeceğim resimleri flash yapmayı düşünüyorum bikaç favori takı ile gayet şık olur diye düşündüm ama bilmiyorum.

Kartvisit çalışmasınında beyaz olan tüm desen ve yazılara gümüş olacak. Siyahın üstünde kötü dururmu filan die düşündüm sizce nasıl durur gümüş?

Çalışma güzel görünüyor renkler de uyumlu. Emeğine sağlık.

teşekkürler burcuozenxx beğendiğine sevindim

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gümüş siyahın üzerinde hoş durur.

chopper07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bodrumbilisim.com
Teşekkür ederim bu site alışveriş sitesi olacak flash koyup sitenin açılışını filan kasmak istemiyorum. Alt fon olduğu için desenler her yerde görünmicek kolay açılması lazım diye düşünüyorum ama dediğim gibi bayan modelle çekeceğim resimleri flash yapmayı düşünüyorum bikaç favori takı ile gayet şık olur diye düşündüm ama bilmiyorum.

Kartvisit çalışmasınında beyaz olan tüm desen ve yazılara gümüş olacak. Siyahın üstünde kötü dururmu filan die düşündüm sizce nasıl durur gümüş?

flash konusunda siz bilirsiniz. Sonuçda sizin eseriniz. Resimlerin flash olması da ayrı bir hava katar.

Siyahla gri-gümüş her zaman tutulmuştur. :) site asp mi php mi olucak?

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Site php olacak. Teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar. İçime sinmesi lazım çalışmanın benim hoşuma gitti ama bide sizin yorumlarınızı alıyım dedim. Farklı yorumlar her zaman önemlidir.

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Flash ı bilgisayarınız bikez yükler sonra localden çalıştırır.Kasma olsa olsa 1 kez olur.Bence takılarda parlama efektleri hoş durur ama siz bilirsiniz.Bir de sitenin en önemli kısmı boş.İçeriğe karar veremediniz sanırım.Katrvizitler de biraz daha sade olabilir bence.elinize sağlık

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Flash ı bilgisayarınız bikez yükler sonra localden çalıştırır.Kasma olsa olsa 1 kez olur.Bence takılarda parlama efektleri hoş durur ama siz bilirsiniz.Bir de sitenin en önemli kısmı boş.İçeriğe karar veremediniz sanırım.Katrvizitler de biraz daha sade olabilir bence.elinize sağlık

Yok ben bunun üzerinde çalışmaya yeni başladım içerik filan belli sadece renk ve fonda kafamda soru işareti vardı olur mu olmaz mı diye size danışıyım dedim daha çok şey eklencek beyaz dediğiniz kısma içerik kısmı sonuçta. Parlama efekti de eklencek ben sadece photoshopda bi efekt verdim nasıl duruyor göriyim diye sade ve aranılanın rahat bulunduğu bir site olması benim için önemli. Ayrıca daha bayan resmi eklence sitenin tasarımına yeni başladım kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum:)

Flashda kasma bir kerede olsa daha siteye flashda koyulacağı için insanlar girdiğinde yavaş açılan bir site hiçbir zaman ideal olmamıştır.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanmış olduğunuz kartvizitteki hazır floral desenin içindeki takılar yok olmuş durumda. Ya desenleri enaza indirgeyin ürünleri ön plana çıkartın yada tamtersi.
Ayrıca renk konusunda da biraz daha arşatırma yapabilirsiniz.

Web konusunda bilgi sahibi değilim ama bu renkler oldukça güzel duruyor. Ama sağdan ve soldan çekiştirilen desenler deforme olmuş (çok yayılmış). Ölçülü büyütürseniz bunu engelleyebilirsiniz.
Karun Hazinesi fontu sabit değil ise biraz daha adına yakışır estetiklikte olmasında yarar var diye düşünüyorum.

Emeğinize sağlık. siteyi tamamladıktan sonrada görmek isterim.
Gözümede kartvisit yazınız takıldı. 2 yerdede aynı yazmışsınız.
"kartvizit"

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Siyah üzerine gümüş uygulanacak baskı tekniği ve malzeme seçimine göre değişkenlik gösterebilir... Örnek çalışmalar elde edebilirseniz bunlara göre seçim yapıp değerlendirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır... Kartvizit için kullanacağınız kağıt piyasada fantezi kağıt diye nitelendirilen ve birçoğu kraft tarzında emisyonu fazla nasıl desem gri karton gibi boyayı çok emen cinsten olursa bu uygulama fiyaskoyla sonuçlanır:)... Kağıt boyayı emeceği için zemindeki siyah yolunmuş koyu gri gibi durur. Ne yaparsanız yapın doygun bir siyah elde edemezsiniz. Mümkün mertebe kuşe, bristol tarzı emisyonu daha az kağıtlar seçmeye çalışın...

İkincisi gümüş yaldız (sanırım boyayı kastediyorsunuz, yani sıcak varak değil) Durum böyleyse siyahın üzerine gümüş yaldızı serigrafi tekniğiyle attırabilirseniz harika bir sonuç elde edersiniz, zira hiçbir baskı tekniği boyayı serigraftaki kadar doygun ve parlak aktaramaz.

Seçenek baskı yöntemi şu olabilir... Yine kuşe kağıda baskı yapılıp mat selofan atılabilir ve floral desenler yine gümüş yaldız ile ofsette basılabilir ve ardından yine sadece floral desenlerin üzerine lokal lak ile harika bir sonuç elde edebilirsiniz... Hatta bir ipucu daha, piyasada simli lak denen ve yine serigrafi ile atılan damla laklar vardır, harika sonuçlar elde edebilirsiniz...

Kolay gelsin...

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kullanmış olduğunuz kartvizitteki hazır floral desenin içindeki takılar yok olmuş durumda. Ya desenleri enaza indirgeyin ürünleri ön plana çıkartın yada tamtersi.
Ayrıca renk konusunda da biraz daha arşatırma yapabilirsiniz.

Web konusunda bilgi sahibi değilim ama bu renkler oldukça güzel duruyor. Ama sağdan ve soldan çekiştirilen desenler deforme olmuş (çok yayılmış). Ölçülü büyütürseniz bunu engelleyebilirsiniz.
Karun Hazinesi fontu sabit değil ise biraz daha adına yakışır estetiklikte olmasında yarar var diye düşünüyorum.

Emeğinize sağlık. siteyi tamamladıktan sonrada görmek isterim.
Gözümede kartvisit yazınız takıldı. 2 yerdede aynı yazmışsınız.
"kartvizit"

Evet bende şimdi farkettim:) kartvizit yazıcağıma kartvisit yazmışım:)

Desenler konusunda haklısın da desenin formatı bu direk koydum yaymadım aslında yani büyütmedim yada genişletmedim fakat o desen boyuna desen ben enine kullanınca sanırım o şekilde oldu uyarın için teşekkürler bir bakıyım nasıl birşey yapabilirim düzeltmek için. Kartvizit konusundada ben siyahın üstüne gümüşün duruşunu beğeniyorum ama bir bakıyım farklı hangi ton olabilir.

Siyah üzerine gümüş uygulanacak baskı tekniği ve malzeme seçimine göre değişkenlik gösterebilir... Örnek çalışmalar elde edebilirseniz bunlara göre seçim yapıp değerlendirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır... Kartvizit için kullanacağınız kağıt piyasada fantezi kağıt diye nitelendirilen ve birçoğu kraft tarzında emisyonu fazla nasıl desem gri karton gibi boyayı çok emen cinsten olursa bu uygulama fiyaskoyla sonuçlanır:)... Kağıt boyayı emeceği için zemindeki siyah yolunmuş koyu gri gibi durur. Ne yaparsanız yapın doygun bir siyah elde edemezsiniz. Mümkün mertebe kuşe, bristol tarzı emisyonu daha az kağıtlar seçmeye çalışın...

İkincisi gümüş yaldız (sanırım boyayı kastediyorsunuz, yani sıcak varak değil) Durum böyleyse siyahın üzerine gümüş yaldızı serigrafi tekniğiyle attırabilirseniz harika bir sonuç elde edersiniz, zira hiçbir baskı tekniği boyayı serigraftaki kadar doygun ve parlak aktaramaz.

Seçenek baskı yöntemi şu olabilir... Yine kuşe kağıda baskı yapılıp mat selofan atılabilir ve floral desenler yine gümüş yaldız ile ofsette basılabilir ve ardından yine sadece floral desenlerin üzerine lokal lak ile harika bir sonuç elde edebilirsiniz... Hatta bir ipucu daha, piyasada simli lak denen ve yine serigrafi ile atılan damla laklar vardır, harika sonuçlar elde edebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Çok teşekkürler bana baskı konusunda bilgi verdiğin için bakalım nası olcak heyecanlandım şimdi çok saol çok faydalı bir bilgi oldu.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
site tasarımı çok hoş duruyor...emeğinize sağlık...ama kartviziti fazla sevemedim...sanırım kalabalık ve karanlık olmuş..

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
web tasarım güzel çalışma olmuş. Menu fontu ve üzerindeki büyük karun hazinesi başlıgının fontlarını farklı deneyebilirsin kanımca.head kısmının arkasına yarı saydam göze batmayacak şekiller atabilirsin boş görünmez.başarılar.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
site tasarımı çok hoş duruyor...emeğinize sağlık...ama kartviziti fazla sevemedim...sanırım kalabalık ve karanlık olmuş..

Teşekkürler yorumun için onu biraz baskıda farklılaştırdım bakalım nası olcak bittikten sonra koyarım çalışmayı inş. bakarsınız.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
web tasarım güzel çalışma olmuş. Menu fontu ve üzerindeki büyük karun hazinesi başlıgının fontlarını farklı deneyebilirsin kanımca.head kısmının arkasına yarı saydam göze batmayacak şekiller atabilirsin boş görünmez.başarılar.

Bayan model koymayı düşünüyorum çok kalabalık olsun istemiyorum site sade olmalı bir dha ki aşamada tekrar atarım yorumlarınız benim için önemli teşekkürler.