Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit Çalışmam

Benzer konular

keskintepe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit için fazla abartı bir calısma olmus üstelik yazılar cok dağınık ve yazılara zannedersem embos vermişsin yazıları bi tarafa toplayarak ve arka fondaki gökhan özen fotoğrafını biraz daha flu yaparsan daha güzel bişey cıkabilir

ama emek harcamıssın buda güzel bişey :)

CLassMaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.CLassTasarim.Net
bu benim ps ilk başladığım zamanları yaptığım kartvizit çalışmamdı. :D eleştiri için tşk ;)

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
guzel çalısma ama kartvızıt calısmam demıssın. kendımden suphe ettım bı an acaba benmı kartvızıtın ne oldugunu bılmıyorum dıye.ben hayatyımda boyle bı kartvızıt gormedım. daha cok afişe benzemıs. bu benım yorumum tabıkı...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
renkli yazmak yasak classman

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
guzel çalısma ama kartvızıt calısmam demıssın. kendımden suphe ettım bı an acaba benmı kartvızıtın ne oldugunu bılmıyorum dıye.ben hayatyımda boyle bı kartvızıt gormedım. daha cok afişe benzemıs. bu benım yorumum tabıkı...

kendinden şüphe etmene gerek aynı düşüncelere katılıyorum. böyle kartvizitmi olur kaset kapağı desen benzemiyor afiş desen benzemiyor yani hiç bir şeye benzemiyor ;)

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bu günlerin kasarım modası sade ve şık tasarımlar... Beyaz boşlukları olabildiğince kullanmak gerekir... Sizin kartvizitiniz gözü çok yoruyor ve çok karışık... Kendinize bir öge belirleyin ve kartvizitinizi alacak olan kitlenin dikkatini belirlediğiniz ögeye çekmeye çalışın.

High_Fidelity

🌱Yeni Üye🌱
bu kartvizit değil sanırım bunu sende biliyorsun..bunun ne olduğu konusunda sende zorlandın kanımca:)bundan olsa olsa web site için banner filan olur sanırım
kendi içinde renkler güzel ama efektler ağar mı gelmiş desem bi durum var..tşkler

HELİN

🏅Acemi Tasarımcı🏅

katılıommmmm

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kendinden şüphe etmene gerek aynı düşüncelere katılıyorum. böyle kartvizitmi olur kaset kapağı desen benzemiyor afiş desen benzemiyor yani hiç bir şeye benzemiyor ;)

aynen katılıyorum bu pek kartvizite benzemiyor:S
Çok karmaşık gözükyor sade birşeyler deneyin.

sTuGcU

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım emeğine sağlık, ama inan ki kartvizit böyle olmamalı. Ben işimi bu kartvizitli firmaya yaptıracak olsam yaptırmam. Yani göze hitap çok önemlidir.