Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışması

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆

Shot at 2007-07-12

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel fakat kartvizitin sağ tarafı çok boşkalmış ve sol tarafta çok sıkışık geldi gözüme ...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
geneli güzel olmuş ama sağ alt köşede yapı gibi göstermeye çalışmışsın sanırım ama pek anlaşılır değil.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende yeni üye oldum ama aklıma geleni yazim dedim..;)

Geneli güzel ama logoamblem ve firmanın tam adı küçük harfle gidiyo, ama adres bilgileri büyük harfle başlıyo bbu biraz rahatsız edice birde iki noktadan önce boşluk vermemelisin... hepsini küçük harfle bi dene... sağda yaptığın görsele de ufak ufak pencereler koyabilirsin mesela=)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ok dediklerinizi uygulayacağım

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
peki bu kartvizite bu şekilde birde baksak ? Nasıl gözükür ? . Adres çok önde değilmi peri hanım sizin yaptığınız şekilde ? İsim önemlidir Kartvizit te. Adres isimden sonra önem taşır diye düşünürüm...

almags9.jpg

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizit tasarımlarında isim kadar tel ve adresler de önemlidir.Ayrıca miço nun tavsiyesi çok yanlış.İki noktadan önce mutlaka ama mutlaka boşluk bırakılır.Genel anlamda renk uyumu ve mizanpaj güzel ancak alttaki yeşil kavis gözü yoruyor.Bence onu kaldır,daha sade bir görünüm elde edersin.İkinci olarak PROJE MÜDÜRÜ yazısı çok büyük.İsim büyüklüğünden çok daha küçük olmalı ünvan.Örn : isim 12 punto, ünvan 7-8 punto. gibi.Alttaki kavisi kaldırdıktan sonra adres ve tel kısmını oluşan boşluğa indir biraz.Sağ alt köşedeki logo tarzı yapılarla eşit hizaya gelsin.Ve son olarak da firma ismiyle adres/tel kısmını başa blok yap,yuakrıdan aşağıya ip gibi olmalı...kolay gelsin

memati

🌱Yeni Üye🌱
yaw arkadaşlar resimi nerden ekliyoruz

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
peki bu kartvizite bu şekilde birde baksak ? Nasıl gözükür ? . Adres çok önde değilmi peri hanım sizin yaptığınız şekilde ? İsim önemlidir Kartvizit te. Adres isimden sonra önem taşır diye düşünürüm...

almags9.jpg

evet bu şekilde daha güzel geldi gözüme ama çoktan basıldı kartvizit.ve orkan ayrıca senin dediklerinide diğer işlerimde dikkate alacağım.herkese teşekkürler.

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende Gökhana ve orkana katılıyorum gökhanın yaptığı örneğin daha verimli olabileceği kanaatindeyim...

ziyafettiny

🌱Yeni Üye🌱
bence çok kalabalık durmuş fazla yazı olmamasına rağmen...kartvizit bir kişinin logosudur bence...bu mantıkla sade ve gözalıcı olmalı...ama emeğinde kayda değer...

lazut52

🌱Yeni Üye🌱
adye7.jpg

(deneme amaçlıdır. firma teşkil etmez(örnektir) )
arkadaşlar bu da benim bir çalışmam

eleştirilerinizi bekliyorum
selametle

efe

🌱Yeni Üye🌱
biraz basit olmuş sanki loğo ile arka plan birbirine girmiş sanki tabi bu benim kendi görüşüm müşteri ne der bilmiyorum. dostum seni kırdıysam özür dilerim

zombie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.forum-tolgahansayisman.net
arkadaşım bence güzel renkler yerinde logoyu umarım sen çizmemişindir vasat :D bi arkadaş bi taraf sıkışık falan demiş doğru ama bazı müşteriler ( sevmem ölelerini) herşeye karışıor orada haklı ama şurada duralım sen transform paletini gözden geçir... bu arada bu ilk kartvizit içindi
ama ikincisindede transform sorunu var

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
orkan arkadaşımıza ben bir Ana Yazım Klavuzu hediye etmek istiyorum. Noktalama işaretleri için öğreneceğin çok şeyin var. Nasıl 'nokta'dan önce 'virgül'den önce vs. boşluk yoksa 'ikinokta'dan ve hiçbir noktalama işaretinden önce boşluk olmazzzz. 5 yıldır yayınevinde çalıştım sana tavsiyem önce doğrusunu öğren...

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş
mausun dert görmesin

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartlar çok karışık ilk yaptığın kartta yazı fontları çok büyük logo renkleri falan güzel fontlar çok kaba biraza daha küçült

bilgisayar için yaptığın kart bilgisayarı biraz daha küçült veahmet bulutla müdürü ortala*yazı puntosunu küçült telefon numarasınında alan kodu yok

nishan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana kalırsa iki noktadan sonra ne 1 boşluk bırakmak, ne de hiç bırakmamak doğru değil. Ben 1 boşluk bıraktıktan sonra alt tuşuna basıp sola gitme tuşuyla aradaki mesafeyi ayarlıorum. Ama bunu freehand ve photoshopta yapabiliorum diğer programları bilmiorum.