Yorumlarınız için çok Teşekkür ederim sondan başlayarak cevap vermeye çalışayim çalıştığım matbadaki biçak izine göre çalışmayı yaptım bu çalıştığım küçük cd dahada küçüğü var bana sen çalışmayı yap ortada boşluk bile bırakmana gerek yok biz onu halledicez dediler oyüzden ortadaki delik için bir referans almadım ama eminimki bu ölçü standart.çünkü cd boyutu ne olursa olsun yerleştiği sürücü standart tabiki.
çalışmadaki logo firmanın orjinal logosu benim yaptığım bir arka fon oluşturup bilgileri bir düzen içersinde oturtmak oldu birkaç altarnatif yaptım müşteriye yolladım bu beğenildi benim de beğendiğim buydu.iş basıldı ve baskı sorunsuz oldu.diğer alternatifleride beğenilerize sunmak isterdim ama onları matbada bıraktım hatta silmişte olabilirim.Yorumlarınıza saygı duyuyorum ben kendim kullanmak istemeyeceğim bir şeyi müşteriye gönderme taraftarı değilim çünkü o yaptığım kötü iş bigün mutlaka karşıma gelir ve bana kötü rerferans olarak yansır.Böyle bidurumla kimse karşılaşmak istemez tabiki.
Saygılar...