Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit ve cd çalışmam

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
elitkartviziyt.jpg

elitcdy.jpg

Kartvizitler önlü arkalı Türkçe ingilizce
Yorumlarsanız sevinirim
(cd nin dışa taşma payını verdim)

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Doğrusunu söylemek gerekirse ben firmamın bu renklerde çalışmalarının olmasını istemezdim

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin renkleri ve uygulanan efektler konusunda biraz daha düşünmenizi öneririm.
Emeğinize sağlık.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
yorum yazan arkadaşlarla düşüncelerim uyuşmuyor, bence güzel görünüyor...Yalnız size bir sorum olacak cd tasarımında orta dairenin çapının ölçüsü ne olmalı?

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınız için çok Teşekkür ederim sondan başlayarak cevap vermeye çalışayim çalıştığım matbadaki biçak izine göre çalışmayı yaptım bu çalıştığım küçük cd dahada küçüğü var bana sen çalışmayı yap ortada boşluk bile bırakmana gerek yok biz onu halledicez dediler oyüzden ortadaki delik için bir referans almadım ama eminimki bu ölçü standart.çünkü cd boyutu ne olursa olsun yerleştiği sürücü standart tabiki.
çalışmadaki logo firmanın orjinal logosu benim yaptığım bir arka fon oluşturup bilgileri bir düzen içersinde oturtmak oldu birkaç altarnatif yaptım müşteriye yolladım bu beğenildi benim de beğendiğim buydu.iş basıldı ve baskı sorunsuz oldu.diğer alternatifleride beğenilerize sunmak isterdim ama onları matbada bıraktım hatta silmişte olabilirim.Yorumlarınıza saygı duyuyorum ben kendim kullanmak istemeyeceğim bir şeyi müşteriye gönderme taraftarı değilim çünkü o yaptığım kötü iş bigün mutlaka karşıma gelir ve bana kötü rerferans olarak yansır.Böyle bidurumla kimse karşılaşmak istemez tabiki.
Saygılar...

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
pardon bu msj istemeden yazdım üstteki msj yazarken bilgisayarım dondu iki kere gönder demişim

Son düzenleme: