Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog tasarımı

Eksantrik

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar bir katalog hazırlayacağım.içinde beşyüz civarlarında ürün olacak daha önce böyle bi deneyimim olmadı nasıl bir şey yapacağım konusunda kararsızım.Elinde örnek olan varsa paylaşabilir mi_?(cdr formatında) Tavsiyesiyelerede açığım...

Son düzenleme:

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş
riske girme
bilen biriyle çalış.

öyle yazılarla anlatılacak kadar basite almayın işi.

Deneyim
kazık yemeyle kazanılan bir tecrübe

sende kazık yemeye peşinen razı olma.

Eksantrik

🌱Yeni Üye🌱
laf ağızdan çıktı bir kere öyle yada böyle yapıcam bu işi :) sizlerden gelen fikir tavsiyelerde yardımcı olucak bana.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de bu işi bilen birisiyle anlaşıp yaptırın. Nerden bakarsanız minimum 50 sayfalık katalog olacak. Hem deneyimim yok diyor hem böyle bir işe soyunuyorsunuz. Tasarımdan kaynaklı olası bir baskı kazası çok pahalıya patlayabilir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Eksantrik

🌱Yeni Üye🌱
deneyimim yok derken katalog deneyimim yok.tek ürüne özel 4 sayfalık tasarımlar,ambalaj tasarımları falan yaptım sorun çıkmadı.sadece katalog düzeni ve tasarımı konusunda yardım istedim sizden ve bu ürünleri mümkün olduğunca az sayfaya yerleştirmem lazım maliyeti düşürmek için.

atdonmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katalogu bence o kadar da gözünde fazla büyütme hangi sektör üzerine yapacağın önemli daha önce yapılmış o sektördeki kataloğu 2 gün incele corel in altında çoklu saYFA DÜZEniyle çalış page 1 page2 vs... ve her sayfaya guidlesrini koy 1 kişi sadece resimleri hazır diğer kişi de yazıları yazar...

burak_mond

🌱Yeni Üye🌱
katalog için bilggilerii kendin mi bulacaksın yoksa işi yaptıran kişi mi temin edecek eger herseyı kendın yapacaksan alt yapı için arastırmanı yapman gerek