Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kaydırma çubuğu

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb arkadaşlar. kaydırma çubuğu yapmak istiyorum ama ezber olarak değil. yani içindeki kodların ne işe yaradığını bilerek. elimde yapılmış bir tane var ama bayağıda kod var. ezber olarak tamam yapıyorumda ama ben kodların ne manaya geldinide bilmek istiyorum. acaba bana yapımını kodlarla anlatacak biri olurmu? olusa çok sevinirim. ezberçiliktende kurtulurum

Benzer konular

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimse kaydırma çubuğu yapmasını bilmiyormu arkadaşlar

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
asit teşekkür ederimde ben kodlarla yapmasını öğrenmek istiyordum. zaten component kullarak kaydırma çubuğu yapmasını biliyorum

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
asit bu kaydırma çubuğu flash kaç için onu yazar mısısn bende flash 8 kurulu ve yeniyim pek bulamadım kaydırma çubğunu

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com

Design_by_ahm

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.medyavuz.com
kardeş peki scroolbar ın rengini kafamıza göre değiştiremiyomuyuz ben gözattım ama bulamadım warmıdırki öle bi seçeneğimiz????

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
sadece renk değil kendiniz de scroolbar yapabiliyorsunuz ama bir bakayım örnek varsa eklerim siteye

Design_by_ahm

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.medyavuz.com
kardeş şimdi kendimiz yapmaya çalışsak bi sürü kodlarla uğraşırız die tahmin ediyorum buda epey kafa yorucu acıkcası action sicript kısmından o kadar ii anlamıyorum:) eğer elinde örnek olarak warsa atarsan sewinirim kardeş...