Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler Tunçsaçı biraz fazla flu olmuş gibi ama yinede çok güzel bi çalışma eline saglık
Mustafa Bey görürseniz mutlaka haber verin insanlık namınaellerine sağlık bizim buralarda görürsem haber veririm:rofl: allah çizimlerini dahada güzelleştirsin
Sağ kol sola göre çok kalın ve dirsek kısımlarında bir tutarsızlık var onun dışında hoş bir çalışma ablacım emeğine sağlık aştın kendini sen![]()
Teşekkürler Filiz'cim. Referanssız çalışmalarımda bu tür ayrıntı eksikliği maalesef oluyor :SGüzel bir çalışma olmuş tebrik ederim ben sadece ellerine takıldım birazda kumaş dokusunaemeğine sağlık Fatoşcum :wink:
Teşekkürler :smile:bir de hiç kaybolmuş gibi durmuyosanki saray erkanıyla ormana gidip resim cektirmişler gibi. background güzel. derin durmuş.
Teşekkürler Serap'cımbencede çok güsel görünüyor, elbisesinin renk tonu harika olmuş cnm ellerine sağlık
Teşekkürlertebrikler, çok güzel bir çalışma...
Canım benim sen benim neler yapmak istediğimi biliyorsun, ufak etefk hataların bende farkındayım ama zamanlar düzelicek onlarda :kiss1:Öncelikle ellerine sağlık ablacım, sadece yanakta ve dirsek kenarlarında ufak proplemler var, referansız çok normal. En azından emek vermişsin ve gerçekten elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmışsın. Özgün ve güzel şeyler çıkartmanda cabası. Emeğine sağlık
Bundan iyisi, şam da kayısı
İyi çalışmalar...![]()
Çokgüzel çalışma
Ama daha iyilerinide gördüm senden eline sağlık![]()
Belki senin gelinle karşılaşırEllerine sağlık canım,bırak ormanda kalsın bu havalarda en iyisi o ,benim gelin de hala kayıp karşılaşırlar belkiTebrik ederim canım
Referans olmadan oldukça başarılı olmuş ablacım. Arka fondaki tonlama biraz daha korku yaratsa süper olurduÇok korku esintilerine takılmış durumdayım bu ara
![]()
Teşekkürler CanımYine çok güzel olmuş emeğine sağlık ablacım
tebrik ederim ablacım her geçen gün daha iyiye daha zora gidiyorsunkutlarım