Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendinizi Geliştireceğiniz Bir İş

sububu

🌱Yeni Üye🌱
İnternet reklamcılığı alanında 2007 yılından bu yana çalışmaktayım. 2007 den öncesinde de çalışmalarım mevcuttu. Bilgiişlem ve web yazılım uzmanı olarak istihdam yıllarımda fazla mesai olarak yaptığım çalışmaları bu süreye dahil etmiyorum...

Yaptığım çalışmalarda kendi tasarımlarımı kullandım. Artık ya kendimi grafik konusunda geliştirmem gerekiyor yada bu konuda kendini geliştirmek isteyen birisini seçerek reklamcılık konusunda daha profösyönel görüntülere sahip siteler oluşturmam gerekiyor.

Kariyer fırsatı isteyen ve kendi yeteneğine güvenen tercihen İstanbulda ikamet eden en az bir referans gösterebilecek kişilerle görüşmek istiyorum.

Saygılarımla
(detaylı bilgiyi lütfen özel mesajla isteyin)

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

sububu

🌱Yeni Üye🌱
Biraz daha detay

Sayın Grafikerler.net müdavimleri.

Grafik tasarımı konusunda çok deneyim istemiyorum.
Bu işlere yeni başlamış üçbeş arpa boyu mesafe katetmiş.
Ziyaretçileri olan sitelerin tasarımlarını (zaten yayında siteler) yapıp....
Kendi tasarımlarını sergilemek ve sitelerin tasarımını yaptığına dair kendi özel sitesine link almanın yanında her tasarım için belli bir ücrette alacak

Öncelikli olarak "html dersleri" aramasında 1. sırada gelen siteyle başlanabilir.

Kendi web siteniz yoksa öncelik sizin kendinizi (yapabilirliğinizi) gösteren kişisel bir siteniz olması gerek.

Amacım çokça para kazandırmak değil
Bir miktar para almanın yanında kendinizin reklamını yapabilmenizi sağlamak.

Umarım bu açıklama daha anlaşılır hale getirmiştir ilk mesajımı