Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kent Unlu Mamüller Logo calismasi

sa_yılmaz

🌱Yeni Üye🌱
Sayin site sakinleri,

Sitenin yeni sakinlerindenim ve ilk kez bir çalismami sizlerin görüsüne sunuyorum.
Ayni firma için 4 adet logo taslagi hazirladim, henuz sunum yapilmadi. sizlerin yorumlarini almak isterim.

degerli yormlariniz için simdiden tesekkürler.

(Ayni firmanin baklava, kuru pasta ve yas pasta kutu tasarimlarinida yapacagim ve sizlerle
paylasacagim.)

kentlr9.jpg

Son düzenleme:

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
1 numara bana güzel geldi. Sadece sağ sol taraftaki vektörler fazlalık gibi olmuş,onları kaldırırsan daha bi sade olacağını tahmin ediyorum. Birde çalışmaların hepsi oval üzerine düşünülmüş, firmanın isteğimi acaba? kolay gelsin başarılar

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikinci çalışma üzerinde durmanı öneririm sadelikten şaşmayın başarılar...

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
bence renk ve tarz olarak 2. çalışma
yalnız oval çerçeve dışındaki tüm malzemeleri silmeni öneririm
bence daha güzel olacaktır

begumilin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Unlu mamüller için kullanılan 3. logo renkleri oldukça estetik ancak daha sade olması gerektiğini düsünüyorum.
Kent geniş bir kavram bence sorun bu kelime üzerinde yoğunlasmada olurda çıkış yolu bulunamazsa, buna daha soyut ve sade bir amblem ya da tipografik bi takım oyunlar yapılabilinir. Başarılar.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
2. çalışmanız oldukça hoş görünüyor..4. logonuzun renk ve tonlarını 2. logonuzda da denemenizi öneririm..Emeğinize sağlık..

sa_yılmaz

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlayan arkadaslara tesekkür ederim.

Bu logo sadece kutu calismalarinda kullanılacak. Onun için kutunun rengiyle -ki bu henuz belli degil, krem veya bordo olabilir- uyumlu olmalı.

Kopukhasan arkadasima; ovalin dizsindakileri atamam onlari bir sekilde bir yere monte etmem gerekiyor, ovalin içinde olmuyor bütün denge bozuluyor ondan dolayi ovalin disinda olmali, banada en uygun bu sekilde uygulamak dogru geldi.

noEscapE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fiframe.com
Bencede 2.logo daha hoş olmuş ama renkler üzerinde çalışırsan daha hoş olur bence.Kolay gelsin

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence de 2, çalışman elips içindeki vektörü çıkartıp unlu mamuller yazısını içine alsan nasıl olurdu acaba bir fikir tabii ki eline sağlık

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bence 3ve 2 ama 3ün renginin 2ninde fontu değişirse daha iyi olabilr.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben 3. logoyu beğendim saygılar:)

missm

🌱Yeni Üye🌱
2. çalışmanın yazı tipi deişse ii olur 3. çalışma güzel olmuş. üzerinderednk çaloşması yaparsan daha iyi olur

sa_yılmaz

🌱Yeni Üye🌱
2 ve 3 biraz arabesk görünüyo ben 4 diyorum, kolay gelsin..

Öncelikle teşekkürler yorum için.

Arabesk konusuna gelince, bu firma bir teknoloji veya modern bir mobilya vs..vs.. firması olsaydi sana katılabilirdim. Bu firma bulundugu sektör itibari ile zaten çogunlukla arabesk degerler taşıyor ve böyle olmasındada bir sakınca yok bence.
Sektorde arabesk degerler tasimayan bir kaç firma logosunu burda yayınlayabilirmisin. (ki var oldugunu umuyorum)

Genel olarak renk konusunda yorum yapılmış. Logo kutu üzerinde kullanılacağı için şu anda renk seçimi yapamıyorum. (Muhtemelen bordo zemin üzerinde altın yaldız olacak.)

Ve genel beğeni 2 numara üzerinde...

Müşterimin tercihi ne olacak bakalım. Teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme: