Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı Çalışması (Sadece özlüyorum)

erc0o

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
vantr.com
Yorumlarını için şimdiden teşekkürler...

kitak.jpg

Benzer konular

zmsakarya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
medyamekan.com
Kitap Kapağı

Niçin uygun olmadığını da belirtirseniz, en azından çalışmayı yapan arkadaş ve biz yeniler tecrübenizden istifade edebiliriz...

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
gayet güzel bi çalışma olmuş.
kırmızıyı pek sevmem ama yakışmış doğrusu.az daha koyu olabilirdi.
elinize sağlık.
devamını diliyorum.

Not:kitabın arka kapağındaki şiirde ayrıca çok güzel.

Son düzenleme:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok cart durmuş bence yazı karakterlerini iyi sentezlerseniz ve renkleri biraz daha ağır hale getirbilirseniz çok daha hoş olur bu şekilde çok parça parça olmuş.

Biraz daha çalışmanız gerek üzerinde.

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler çok parlak biraz ton katarsanız iyi olur :)

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kırmızıyı biraz ağırlaştır yani koyult çok kötü durmuş. Renklerle oynayarak güzel bir hale gelebilir. Bir de arka kapak öyle olmaz yazılar iç sayfa tasarımını andırıyor. Arka kapak tasarımlarına bak.

SUMMER5.

🌱Yeni Üye🌱
Harika olmuş gerçekten tebrikler sen bu işi biliyosun

erc0o

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
vantr.com
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bu sefer kırmızı tonlar kullanayım dedim...

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazarın adı yani ercan can neden küçük puntoda ve küçük harflerle yazılmış ? ön ve sırt daki yayınevi amblemleri çok orantısız biri büyük biri küçük direk göze batıyor. ayrıca ön kısımda yayınevi isimi nerede acaba ? sırt kısmında " arkanı döndün bana " yazısında neden iki nokta var ? üç yada tek olması gerekmiyor muydu ? ama en çok göze batan yayınevi k bkma ama beğenmedim.
belkide çok yazdığımı sürekli eleştirdiğimi düşünceksiniz ama ben olsam eleştirilmek isterdim o yüzden gördüğüm herşeyi yazmak istedim. tşkler.

anladimki

🌱Yeni Üye🌱
Genel olarak gayet iyi... bir iki düzeltmeyle daha iyi olacak. Ercan Can kıytı köşede durmamalı, ortada ve altlarda bir yerde durmalı. Fontlarda bir sorun yok bence, yanlızca sırttaki yazı boyutu çok büyük(sırt geniş olabilir ama bu, bizim yazıyı insanların gözüne sokacağımız anlamına gelmez) biraz daha küçülürse tamamdır. Bir de arkadaki yazı boyutu çok büyük, daha küçülmüş(12 p) bir hâlde sol alt köşede durması daha sağlam bir duruş sergilemiş olacaktır. Bir de ön kapaktaki yayınevi logosu sırttaki boyutla bir olsun, küçülsün hafif. Reknk konusunda da arkadaşların dedikleri doğru. Net kırmızı olan başlangıç yerlerinin biraz daha koyu olması gerekli ve son, arkadaki şiirin başında geçen Oniki ay, yanlış, imlâ hatası var. "On iki ay" olması gerekiyor.... iyilikler,

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba öncelikle hayırlı olsun kitabın yazarı erkek mi? ben erkek olarak algıladım isimde erkek ismi ama kullanılan resimler bayan çalışma gayet hoş ama arkadaşların dediği gibi biraz koyu olsaydı daha hoş olur diye düşünüyorum.
resime gelincede kitaptaki resime bakıncı erkekten çok bir bayana ait olduğunu önce çıkarıyor

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada kitap kaç sayfalık olacak sırtı sanki çok geniş geldi bana veya 90 gr kağıtmı kullanılacak?

blackwhitee24

🌱Yeni Üye🌱
bencede güzel olmuş ama az daha renkler mat olsa daha iyi olur ...