Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dini içeri olan kitap veya kapak çalışması yapmadım hiç. Onun için fazla bir yorumda bulunamayacağım. Sadece metin kısmı için konuşacağım. Ortalamışsın yazıları güzel ama noktadan sonra başlayan cümlelerin bazılarını bir alt satıra alabilirsin. Örn. buna uyun. Başka derken Başkayı aşağı satıra alırsan diğer cümlede tamamlanmış olur . Daha hoş görünür ve anlaşılır olur diye düşünüyorum. Ellerine sağlık.
ama tabiki müşterinin isteği önemli. yinede koyu grii olan yerler beyaz felan olabilirdi diye düşünüyorum. of çok boğdu beni. Emeğinize sağlık bence tonlarla oynayın biraz.
ama tabiki müşterinin isteği önemli. yinede koyu grii olan yerler beyaz felan olabilirdi diye düşünüyorum. of çok boğdu beni. Emeğinize sağlık bence tonlarla oynayın biraz.
çok doğru. sıratal müstakim "doğru yol" demektir. yaşarken önümüzde bizim doğru olduğunu zannettiğimiz tuzaklarla dolu yaşarız. karanlıga düşeriz. aydınlık bir yol " İslam" mevki, makam, hırs ve ticari çıkar için değil de örnek yaşam sergileyen Hz. Muhammed (SAV) ın örnek yaşamı ile yaşandığında hedefe ulaşılır i ifade eden bir kitap kapağı. Sıratal Müstakimin işaretleri. Gül ise Hz. Muuhammed in görsel anlatımı olarak tanımlanır. saygılarımla
yolun aydınlık olup, etrafının karanlık olması normal yani aydınlık bir yoldan gidilecek havasını veriyor yanlız ulaşılacak olan nedir Gül müdür Lale midir? Gül ise Hz. Muhammed (s.a.v)'e mi ulaşmaktır maksat, Lale ise Allah (c.c.)'a mı ulaşmaktır maksat kime ulaşacağız bu durumda...
Daha yumuşak hatlar üzerine kurulu bir çalışma denemelisin.Böyle bir kitap için koyu ağırlıklı çalışman pek uygun durmamış gibi.Ayrıca ön ve arka yüzün aynı çerçeveye oturması da çalışmayı basitleştirmiş.Bir küçük not da ilave edeyim.Ön yüzde yazarın ismi altında kitap adı/Arka yüzde Allah(cc) ve altında bir ayet.Bence bu durumda çalışmayı sınırlayan bir unsur.Farklı şeyler denemelisin.Kütüphaneye gitmekten başlayarak.Kolay gelsin.
çok güzel bir fikirle yola çıkmışın. bir iki şey daha ekleyebilirdin çizginin ortasında yayınevinin olması biraz sakat olmuş ama oralara başka şeylerde eklersen anlamı zenginleştirebilirdin. ama bu haliylede güzel tabi
evet kasvetli arkadaşlara katılıyorum ve bir konuya dikkat çekmek istiyorum.arka ve ön kapakta aynı çizimler yer alıyor.Daha önce galba kitap kapağı tasarımı yapmadın arkadaşım.Genelde ön kapak daha ön planda olmalıdır.insanlar kitabı bilmiyorssa ilk önce kapagına bakarlar ön tarafına sonra ise arka kısmına ne tarz bir kitap diye vs. Arka kapağa daha degişik bir tasarım yapa bilirsin yada öne ikisini ön ve arkayı ayırmalı dimi şahsen senin çalışmada ben bunu göremiyorum yorumum kesinlikle agır gelmesi doğrular bunlar.Başarılar diliyorum emegine saygım var ellerine saglık...
aslında fikir geliştirilse orataya nevis şeyler çıkabilir misal ne yapılımabilinir gri arka fron gri bluklarla detekleyebilir kapıya benzeyen siyak vektörü gerçekten bir kağı gibi yapabilir ( alından olursa makbul olur ) ve siyah zemini kenarı uçurum olan bir yol yapabilirsin. tabiki yolu biraz daha gerçeğe yakın yapman gerekli.
ve yolun sonunda nfis bir manzara bekliyor olabilir. bunun akabinde gökyüzü açık olur arka fonda bulur olduğunu varsyaarsak şık bir ışık efekti iyi durur.
tabiki bu senin çalışaman yönelik yaptığım yapılabilincekler fikrilerinden sadece biri.