****************** yorumlarınızı bekliyorum...
kiwanch ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Ağu 2007 Mesajlar 131 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Web sitesi www.kivancpehlivan.com 25 Eyl 2009 #1 ****************** yorumlarınızı bekliyorum... Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Eyl 2009
brendie 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 57 Tepkime puanı 0 25 Eyl 2009 #2 gayet şık olmuş emeğinize sağlık
dataalemi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Eyl 2008 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dataalemi.com 26 Eyl 2009 #3 Başarılı ve güzel olmuş eline,gözlerine emeğine sağlık
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 26 Eyl 2009 #4 Malesef Kapalı Siteniz.
kiwanch ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Ağu 2007 Mesajlar 131 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Web sitesi www.kivancpehlivan.com 27 Eyl 2009 #5 site açık şuan buraya sitemi koyduğumdan beri çok giriş olmuş bant genişliğim artmış onu arttırdım. kusura bakmayın şuan açık sitem. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. genelde sade ve şık tasarımları seviyorum ve yapıyorum.
site açık şuan buraya sitemi koyduğumdan beri çok giriş olmuş bant genişliğim artmış onu arttırdım. kusura bakmayın şuan açık sitem. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. genelde sade ve şık tasarımları seviyorum ve yapıyorum.
Ali Emre 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Tem 2007 Mesajlar 2,141 Tepkime puanı 85 Web sitesi gncart.com 27 Eyl 2009 #6 Lütfen bundan sonraki çalışmalarınızı yayınlarken fotoğraf şeklinde tanıtımını yapınız. Forum Kuralları 13.Madde: Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
Lütfen bundan sonraki çalışmalarınızı yayınlarken fotoğraf şeklinde tanıtımını yapınız. Forum Kuralları 13.Madde: Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
kiwanch ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Ağu 2007 Mesajlar 131 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Web sitesi www.kivancpehlivan.com 28 Eyl 2009 #7 o zaman aynı maddeyi tüm üyeler için geçerli kılın! bölümü gezip gördüğüm için ekledim, herkes link eklemiş kimsede müdahale etmeyince bende ekledim hepsi bu! ayrıca flash siteleri tek resimle göstermek ne kadar mantıklı, tartışılır?
o zaman aynı maddeyi tüm üyeler için geçerli kılın! bölümü gezip gördüğüm için ekledim, herkes link eklemiş kimsede müdahale etmeyince bende ekledim hepsi bu! ayrıca flash siteleri tek resimle göstermek ne kadar mantıklı, tartışılır?