Yunus PARLAR
👑Efsanevi Grafiker👑
Ambalajını yaptığım hayali kurumun afişinide yapmayı uygun gördüm. Umarım birşeyler becermişimdir. Saygılar.

bence güzel bir çalışma, ama sanki eteketteki verdiğin deseni afiş üzerine yetmiyor...
elline sağılık
:utann: evet. mesela transparency düşürup bardak arkasına yerleştirebilirsin
Çalışma gerçekten güzel görünüyor ama "içindekini hisset" cümlesi biraz fazla samimi bir ifade gibi geldi.Yani "Şarap" ve "Kız Kulesi" imgeleri için daha yumuşak daha ince bir hitap şekli olabilir diye düşünüyorum."içindekini hisset" bir enerji içeceği için düşünülmüş bir ifade olsaydı daha uygun olabilirdi ama konumuz şarap.Estetik,kadınsı ve zengin durmalı
İyi çalışmalar.
Aslında tıkandığım nokta orası :S Ne yazacağımı şaşırdım ve aklıma şarabın içinden kızkulesi çıkar yaona bağımlı bir mesaj yazmak geldi. O konu biraz sıkıntılı dediğiniz gibi. Yorum için teşekkür ederim.
Tıkandığınız noktaya bir katkı olması açısından Kız Kulesi imgesi üzerinde biraz düşündüm.Kız Kulesi...Duruşuyla,ihtişamıyla ve hikayesiyle özellikle aşıkların seyretmekten vazgeçemediği,yorulmadığı yerlerin başında geliyor.Vurgulama yapmanız gereken detay bence burada saklı.
"Tutkularınıza boyun eğdirir"
"Tutkunun rengi"
"Tutkunun en kırmızısı"
gibi cümleler aklıma geldi."tutku" bu kelime şarapla en uyumlu kelimerin başında gelir.Yazdıklarım sadece küçük detaylardır umarım büyük etkileri olmuştur
Kolay gelsin.
Kadehin içindeki kız kulesinin biraz daha büyük bir kısmının görünmesi taraftarıyım.
Sağ yukarıdaki dalgaya hiç gerek yok bence.
Düzen: altalta; imaj, logo ve slogon tek satır halinde olabilirdi diye düşünüyorum. Göz yormaya gerek yok çünkü fikir gerçekten iyi.
ellerine sağlık.
"Tutkunun rengi"
"Tutkunun en kırmızısı"
düşüncen güzel ama kadehin içindeki kız kulesi düğün pastası gibi duruyor![]()
sloganda da yanlış ifade var bence çünkü şarabın tadı damakta hissedilir içeri girdikten sonra hiç bir tat alamazsın
logoyu kullandığın kırmızı alansa çok anlamsız duruyor oraya da anlam katabilmek için tek bir su damlasına şarap rengi verip logoyu içine yerleştirebilirsin
iyi çalışmalar...