Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KonakReklam Logolarım ve Yardımlarınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djemre206

🌱Yeni Üye🌱

Arkadaşlar KonakReklam adlı bir reklam şirketi için yaptığım çalışmalar. Aranızda yeniyim ve eleştirileriniz bana ışık olacak. Lütfen yapıcı olursanız sevinirim.

Ayrıca sıfırdan bir kaç logo yapıp paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
1- yorumların ne şekilde olacağına siz karar veremezsiniz
böyle baştan lütfenlerle felan olmaz bu iş
kendinize güvenmiyorsanız buraya çalışma eklemeyin
2- sıfırdan çalışma biz yapıp koyalım? tabi canım ne demezsiniz
bana çok ucuz geldi bu

djemre206

🌱Yeni Üye🌱
1- Kardeşim yıkıcı olmasın yapıcı olsun dedik. Hatamı ettik.

2- Yardım istedim başlıktanda belli.

3- İlk iki maddeyle alakan yoksa ne diye konuya cevap yazma gereği duyuyorsun.

djemre206

🌱Yeni Üye🌱
+ Show Advanced Linking linkine tıklıyorum altta açtığı linkin üstünde

DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts

yazıyor... yaptım herşeyi yüklenmiyor... alla alla

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
meslek kısmında öğrenci yazıyor
merak ediyorum artık okullarda sadece öğrenim yapılıyorda eğitim kısmı evde aileyemi bırakılıyor
hiç mi "saygı" yada "terbiye" gibi unsurlar öğretilmiyor

hitap şekliniz "saygısızca"
forum kurallarına uymamanız "saygısızlık"
hazır çalışma istemeniz "saygısızlık ve etik değil"
sizden hem yaşça büyük hemde bulunduğunuz ortamda sizden çok daha tecrübeli birisine hitap böyle olacaksa gerçekten forumda çok zor günler sizi bekliyor
tekrar ediyorum çalışma koyarsanız yorumlanır, ne şekilde olacağına siz karar veremezsiniz
ve siz sıfırdan çalışma isterseniz eğer buna alacağınız cevap benden yine aynı olur
bana terbiyesizlik yapana kadar forum kurallarını okuyun

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım ne bu asabiyet bu saatte sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sende bize ters yapıon biraz akıllı olun ya nedir bu zorla insanı çileden çıkarıyorsunuz

djemre206

🌱Yeni Üye🌱
HORUS arkadaşım derdin nedir senin bi konuyu açtığım usluba bak bide senin cvplarına. Bu ne öfke. Kuru yerde sel alıyosun. Bi laf vardır eğitim cehaleti alır ..... diye ama neyse söylemim yine büyüklük bende kalsın.

grafikerkartal arkadaşım saolasın imdadıma yetiştin resim konusunda ama gereken herşeyi yaptım ama DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts diye bir şey yazıyor.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
büyüklük sizde kalsın tabi
o lafın ne olduğunuda herkes bilir ancak sizin gibi hakaretle işin içinden çıkmaya çalışacak kadar aciz değilim
tekrar ediyorum siz hazır çalışma isterseniz alacağınız tepki budur
ve yine tekrar ediyorum okullarda sizi böyle yetiştiriyorlarsa yazıklar olsun o öğretmenlere

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bağlantı sorunu yüzünden mesajım çift gelmiş, flood oldu kusura bakmayın

djemre206

🌱Yeni Üye🌱
HORUS saat 4.30 farkındasın dimi. Başlıkdada açık açık söyledim yardım istediğimi. Bi bak bakalım konulara herkes istebiliyor. Üstelik bu forum sitelerinin genel bir geleneğidir. amatör ve prof. olan herkese bi şekilde yardımcı olmak. Hiç bilmeyenlerede bişeyler öğretmek. Ama adminlerden isteğim bu tarz açılan konulara nasıl cvp yazılır bunları öğreten bir başlık açmanız...

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yersiz tartışma sadece tecrübesizlikten ileri gelen bir yanlış ve devamında yersiz polemik ... Forum kuralları okunsa sanırım burdaki herşey hallolacak...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

Arkadaşlar KonakReklam adlı bir reklam şirketi için yaptığım çalışmalar. Aranızda yeniyim ve eleştirileriniz bana ışık olacak. Lütfen yapıcı olursanız sevinirim.

Ayrıca sıfırdan bir kaç logo yapıp paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Saygılar...

her yorumun kötü ve iyi tarafları var... İlk önce siz kendiniz logo ilgili nasıl oalcak, nasıl duracak vs vs vs... arama yapıp araştırabilirsiniz

Ayrıca sıfırdan bir kaç logo yapıp paylaşırsanız çok sevinirim.
ne demek paylaşirsiniz sevinirim? Forum içersinde binlerce logo var, incelebilirsiniz. Sizin için hiç kimse logo yapıp, kendi zamanı harcayip mecbur değil...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html bu link size çok yardımcı olacak... mutlaka okumalısınız...

konu alak olmayan mesajlar yazmayiniz

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Saygılar...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Yardım talebinde bulunan bir öğrenci tevazu göstermeli...

Konu kilitlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...